Transportul alimentelor cu avionul

Transportul alimentelor cu avionul

Majoritatea companiilor aeriene nu acceptă aducerea alimentelor la bordul aeronavei

Înainte de a aduce mâncare la bord, e recomandat să vă interesați de regulile impuse de țările  tranzitate sau de destinație:

  • SUA și Australia, de exemplu, interzic trecerea graniței cu alimente proaspete;
  • este interzisă trecerea din țări necomunitare în UE cu alimente de origine animală;
  • mâncarea adusă la bordul aeronavei trebuie ambalată corespunzător, de preferat în ambalajul original și în termenul de garanție;
  • majoritatea companiilor aeriene limitează sau interzic aducerea la bord a alimentelor cu termen de valabilitate foarte scurt;
  • lichidele trebuie transportate în limitele prevăzute de companiile aeriene și conform specificațiilor de transport prevăzute de acestea. Limita general valabilă este de 1 litru de lichid ambalat în containere de câte 100 ml fiecare.

Informațiile prezentate mai sus sunt cu titlu informativ. Pentru date complete despre regulile prevăzute de companiile aeriene, vă rugăm consultați Termenii și condițiile de rezervare sau apelați Serviciul Clienți.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu