Meniu

Transportul alimentelor cu avionul

Transportul alimentelor cu avionul

Majoritatea companiilor aeriene nu acceptă aducerea alimentelor la bordul aeronavei.

Înainte de a aduce mâncare la bord, e recomandat să vă interesați de regulile impuse de țările  tranzitate sau de destinație:

  • SUA și Australia, de exemplu, interzic trecerea graniței cu alimente proaspete;
  • este interzisă trecerea din țări necomunitare în UE cu alimente de origine animală;
  • mâncarea adusă la bordul aeronavei trebuie ambalată corespunzător, de preferat în ambalajul original și în termenul de garanție;
  • majoritatea companiilor aeriene limitează sau interzic aducerea la bord a alimentelor cu termen de valabilitate foarte scurt;
  • lichidele trebuie transportate în limitele prevăzute de companiile aeriene și conform specificațiilor de transport prevăzute de acestea. Limita general valabilă este de 1 litru de lichid ambalat în containere de câte 100 ml fiecare.

Informațiile prezentate mai sus sunt cu titlu informativ. Pentru date complete despre regulile prevăzute de companiile aeriene, vă rugăm consultați Termenii și condițiile de rezervare sau apelați Serviciul Clienți.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!