Meniu

Înregistrarea bagajelor suplimentare

Înregistrarea bagajelor suplimentare

Pasagerii pot aduce la bord bagaje suplimentare după înregistrarea inițială, de pe internet sau direct de la aeroport. Pentru a efectua această operațiune, se plătește taxa aferentă serviciului, stabilită de fiecare companie în parte, iar procedura se finalizează online sau apelând Serviciul Clienți eSKY. Suplimentarea bagajelor se poate realiza și la aeroport, înainte sau după efectuarea check-in-ului.

Atenție!
Pentru rezervările la Wizz Air, opțiunea de suplimentare a bagajelor după încheierea check-in-ului online este disponibilă doar de la aeroport, înainte de decolare.

Rețineți!

  • Fiecare companie aeriană impune propriile reguli și restricții referitoare la dimensiunea și greutatea bagajelor suplimentare;
  • Inregistrarea unui bagaj suplimentar la aeroport implică taxe mai mari decât în cazul efectuării aceleiași operațiuni online sau prin Serviciul Clienți.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!