Înregistrarea bagajelor suplimentare

Înregistrarea bagajelor suplimentare

Pasagerii pot aduce la bord bagaje suplimentare după înregistrarea inițială, de pe internet sau direct de la aeroport. Pentru a efectua această operațiune, se plătește taxa aferentă serviciului, stabilită de fiecare companie în parte, iar procedura se finalizează online sau apelând Serviciul Clienți eSKY. Suplimentarea bagajelor se poate realiza și la aeroport, înainte sau după efectuarea check-in-ului.

Atenție!
Pentru rezervările la Wizz Air, opțiunea de suplimentare a bagajelor după încheierea check-in-ului online este disponibilă doar de la aeroport, înainte de decolare.

Rețineți!

  • Fiecare companie aeriană impune propriile reguli și restricții referitoare la dimensiunea și greutatea bagajelor suplimentare;
  • Inregistrarea unui bagaj suplimentar la aeroport implică taxe mai mari decât în cazul efectuării aceleiași operațiuni online sau prin Serviciul Clienți.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky Travel Search.

Interested but need more info?
Anulare
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu