Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Blue Air

Blue Air

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Blue Air

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor Blue Air. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagaj de mână Blue Air

Bagaj inclus în tariful biletului Dimeniunile maxime ale bagajului  Greutatea maximă a bagajului 
DA – Bagaj mic 55 x 40 x 20 cm 10 kg

Atenție! Dimensiunile bagajului includ toate accesoriile acestuia (roți, mânere, buzunare exterioare etc.)
 

Bagaj de cală Blue Air

Bagaj inclus în tariful biletului Dimeniunile maxime ale bagajului  Greutatea maximă a bagajului  Numărul maxim de piese de bagaj
NU 100 x 80 x 30 cm 32 kg/1 piesă de bagaj 4

Laptop-ul, tableta și alte obiecte electronice (Kindle, MP3 Player) se află printre obiectele permise la bordul aeronavelor Blue Air. Este permis transportul uscătoarelor/plăcii de păr, periuța electrică, epilator și alte asemenea obiecte, cu condiția ca bateriile să fie scoase din aparat și transportate separat. Instrumentele muzicale care nu pot fi considerate periculoase pot fi și ele transportate ca bagaj de mână doar dacă respectă dimensiunile și greutatea indicate anterior.

 

Taxe pentru bagaj

În timpul sezonului*
Rută Tarif
București - Roma - București 22 EUR / piesă
Bacău - Bologna - Bacău
Alte rute 25 EUR / piesă
                                                                              În afara sezonului*
Rută Tarif
București - Roma - București 15 EUR / piesă
Bacău - Bologna - Bacău
Alte rute 18 EUR / piesă

* Datele exacte ce marchează începutul și finalul unui sezon pot varia în fiecare an. "Sezon" este considerată perioada Crăciunului și a Anului Nou (mijlocul lunii decembrie spre jumătatea lunii ianuarie), Paște (aproximativ 2 săptămâni înainte și după), perioada sărbătorilor (din a doua săptămână a lunii iunie până la a treia săptămână din septembrie).


Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!