Meniu

Merită să cumpărați asigurare de călătorie?

Merită să cumpărați asigurare de călătorie?

Da. Asigurarea de călătorie este cea mai bună și mai ieftină modalitate prin care vă protejaţi ȋmpotriva consecințelor evenimentelor neprevăzute din timpul călătoriei, inclusiv a unor costuri adiţionale, indiferent dacă veţi călători cu avionul sau cu alte mijloace de transport (tren, autobuz, mașină personală).

Ce beneficii oferă asigurarea de călătorie?

Asigurarea are multe beneficii inclusiv, de exemplu, protecție extinsă pentru toate persoanele asigurate. Asigurarea de călătorie achiziționată de pe eSkyinclude răspunderea civilă, asigurarea de accidente, acoperirea costurilor medicale precum și o serie de alte polițe de asigurare binevenite în timpul călătoriilor. Domeniul de aplicare și Termenii și Condițiile Speciale ale asigurării de călătorie pot fi găsite pe site-ul nostru..

Acoperirea care poate fi obținută prin achiziționarea unei asigurări de călătorie vă permite să vă bucurați de călătorie și să vă relaxaţi cu adevărat. Pentru un preţ mic vă puteți proteja împotriva cheltuielilor neprevăzute şi adesea foarte mari (de ex: costurile unei vizite la medic, ale tratamentului în spital sau pentru acoperirea oricăror prejudicii cauzate. Merită să reamintim că asigurarea de călătorie oferă protecție de la începutul până la sfârșitul călătoriei, astfel că acoperă, de exemplu, zborurile dus-ȋntos. În plus, asigurarea achiziționată de pe eSky include o clauză standard privind alcoolul, fără costuri suplimentare.

De unde puteţi achiziţiona o asigurare de călătorie?

Asigurarea de călătorie poate fi achiziționată de pe eSky atât ȋn timpul rezervării unui zbor,, cât și separat - după achiziționarea biletelor de avion de pe eSky sau în cadrul unui alt serviciu.. Asigurarea poate fi achiziționată de pe eSky chiar dacă urmează să călătoriţi cu un alt mijloc de transport, de ex: tren, autobuz, vapor sau mașină personală. Tot ce trebuie să faceţi este să accesați pagina de asigurări, să furnizați detaliile necesare, apoi să plătiți asigurarea de călătorie.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!