Meniu

De unde cumpărați asigurare de călătorie?

De unde cumpărați asigurare de călătorie?

Asigurarea de călătorie, care oferă protecție completă de la plecare până la ȋntoarcerea acasă, poate fi achiziționată la un preț mic pe eSky. Costul unei astfel de asigurări depinde de data şi destinația călătoriei, precum și de numărul persoanelor asigurate. Include, printre altele, asigurare de răspundere civilă, asigurare împotriva accidentelor, acoperirea costurile medicale și o serie de alte tipuri de protecție. Tot ce trebuie să faceți pentru a achiziționa acest tip de acoperire este să accesați pagina Asigurări de pe site, să furnizați detaliile necesare, apoi să plătiți asigurarea.

Cum achiziţionaţi o asigurare de călătorie?

  1. Accesați secţiunea de asigurări pe eSky.
  2. Introduceți datele solicitate în formular: țara de plecare, destinația călătoriei, data călătoriei și numărul de persoane care vor fi acoperite de asigurare.
  3. După accesarea formularului de achiziţie: introduceți detaliile persoanelor asigurate, datele lor de contact şi selectaţi metoda de plată.
  4. Dacă alegeți plata cu cardul, vă vom solicita să furnizați detaliile cardului. Dacă alegeți plata online, veți fi redirecționat/ă către site-ul băncii în pasul următor.
  5. După ce se confirmă plata, veți primi din partea noastră toate informațiile necesare pe adresa de email furnizată în formular.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!