Meniu

Cum funcționează asigurarea de călătorie?

Cum funcționează asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie oferă protecție în cazul unor evenimente neașteptate în timpul călătoriei. Persoana asigurată nu trebuie să-și facă griji cu privire la acoperirea costurilor din propriul buzunar în cazul producerii unor daune sau vătămării unei alte persoane. Totodată, va primi despăgubiri ȋn cazul, printre altele, pierderii sau deteriorării bagajelor şi ȋi vor fi acoperite costurile de salvare și tratament medical după un accident (de exemplu: pe pârtia de schi sau pe plajă). Spitalizarea, recuperarea sau transportul medical pot reprezenta cheltuieli mari, dar vor acoperite de asigurător dacă ȋncheiaţi o asigurare de călătorie.

Ce asigurare de călătorie ar trebui să alegeţi?

Pentru a vă asigura protecție și o călătorie lipsită de griji, merită să alegeți asigurarea de călătorie eSky. Este o opțiune excelentă pentru persoanele care plănuiesc să se relaxeze, să viziteze sau să practice diferite sporturi. Asigurarea de călătorie achiziționată pe eSky oferă acoperire și pentru femeile însărcinate, sugari, copii și vârstnici și oferă rambursare în cazul tratamentului bolilor (inclusiv agravarea afecțiunilor cronice).

Ce acoperă asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie achiziționată pe eSky garantează protecție completă în timpul călătoriilor interne și internaţionale. Include asigurarea de răspundere civilă, acoperirea costurilor medicale și asigurare ȋmpotriva accidentelor. Clauza privind alcoolul, inclusă gratuit ȋn poliţa de asigurare, poate oferi protecţie ȋn cazul unor evenimente care au avut loc sub influenţa băuturilor alcoolice. Detalii despre asigurarea de călătorie eSky sunt disponibile aici.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!