Meniu

Cum anulez polița de asigurare?

Cum anulez polița de asigurare?

Pentru a anula sau rezilia contractul de asigurare, trebuie să trimiteți o solicitare la support@esky.ro în care să specificați că doriți anularea/rezilierea contractului de asigurare. În cazul în care asigurarea nu a intrat în vigoare, o puteți anula cu minim 14 zile înainte de data de intrare în vigoare a asigurării.

În cazul în care asigurarea a intrat în vigoare deja, persoana asigurată trebuie să prezinte, de asemenea, o declarație de răspundere dacă au fost acoperite anumite costuri prin asigurare. În cazul în care contractul de asigurare a fost încheiat pentru o perioadă de 6 luni, asiguratul are dreptul să rezilieze contractul în maximum 30 de zile din momentul intrării în vigoare a asigurării.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!