Meniu

Cum anulez polița de asigurare?

Cum anulez polița de asigurare?

Pentru a anula sau rezilia contractul de asigurare, trebuie să trimiteți o solicitare la support@esky.ro în care să specificați că doriți anularea/rezilierea contractului de asigurare. În cazul în care asigurarea nu a intrat în vigoare, o puteți anula cu minim 14 zile înainte de data de intrare în vigoare a asigurării.

În cazul în care asigurarea a intrat în vigoare deja, persoana asigurată trebuie să prezinte, de asemenea, o declarație de răspundere dacă au fost acoperite anumite costuri prin asigurare. În cazul în care contractul de asigurare a fost încheiat pentru o perioadă de 6 luni, asiguratul are dreptul să rezilieze contractul în maximum 30 de zile din momentul intrării în vigoare a asigurării.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Sunteți interesat, însă aveți nevoie de mai multe informații?
Vă mulțumim!

Sugestille ne ajută să realizăm articole utile pentru dvs.

Momentan nu s-au putut transmite sugestiile dvs.

Retrimiteți Încercați mai târziu