Meniu

Cum alegeţi asigurarea de călătorie?

Cum alegeţi asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie este o soluție perfectă pentru persoanele care plănuiesc călătorii atât în ​​țară, cât și în străinătate. Asigurarea de călătorie oferă protecție în cazul unor situații neprevăzute care pot apărea când vă relaxaţi, când vizitaţi obiective turistice sau practicaţi sporturi pentru amatori. Ce este important când alegeți asigurarea?

Cum alegeţi asigurarea de călătorie?

Când alegeți polița de asigurare de călătorie, trebuie să citiți cu atenție termenii și condițiile și domeniul de aplicare al acesteia - dacă acoperă numai răspunderea civilă, costurile medicale și accidentele sau, adiţional, printre altele, costul tratamentului în cazul agravării bruște a unei afecţiuni cronice în timpul călătoriei.

Asigurarea de călătorie achiziționată pe eSky oferă protecție și asistență în cazul unor evenimente neașteptate în timpul călătoriei (răspundere civilă, ȋmpotriva accidentelor, acoperirea costurilor medicale etc.). Datorită clauzei privind alcoolul, inclusă gratuit ȋn poliţa de asigurare, persoana asigurată este protejată şi ȋn cazul unor evenimente survenite sub influenţa băuturilor alcoolice. Detaliile asigurării și aria de acoperire pot fi găsite aici.

De unde cumpărați asigurare de călătorie?

O asigurare de călătorie ieftină poate fi achiziționată online când rezervaţi zboruri pe eSky sau în orice moment înainte de plecare. Pentru a cumpăra asigurarea, nu trebuie decât să utilizați motorul de căutare asigurări eSky, să completați formularul și să plătiți polița de asigurare. De asemenea, este posibil să achiziționați asigurare de călătorie pe eSky și dacă aţi cumpărat biletele de pe alte site-uri sau călătoriți cu un alt mijloc de transport. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care, de exemplu, plănuiesc să călătorească cu propria mașină, cu autobuzul sau trenul.

Cât costă asigurarea de călătorie?

Preţul asigurării depinde de durata şi destinaţia călătoriei, precum şi de numărul persoanelor asigurate. Preţul asigurării începe de la câțiva lei pe zi și îi protejează pe turiști în timpul vacanțelor ȋn ţară și în străinătate împotriva consecințelor unor evenimente neprevăzute, precum accidente, vătămare, ȋmbolnăvire, pierderea sau deteriorarea bagajelor. Vă recomandăm în special achiziționarea convenabilă și simplă a unei poliţe de călătorie pe eSky.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!