Meniu

Ce oferă asigurarea de călătorie?

Ce oferă asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie este un tip de asigurare care oferă protecţie completă împotriva efectelor unor evenimente neprevăzute persoanelor care călătoresc în țară sau în străinătate. Asigurarea de călătorie oferită de eSky include asigurarea de răspundere civilă, asigurarea de accidente, acoperirea costurilor medicale și mai multe tipuri suplimentare de protecție, de ex. asigurarea locuinței pe durata călătoriei, operațiuni de salvare maritimă și montană sau asigurare de retragere numerar de la bancomat.

Ce acoperă asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie achiziționată de pe eSky include printre altele:

 • asigurare de răspundere civilă și asigurare de proprietate,
 • asigurare de accidente,
 • asigurarea costurilor medicale, inclusiv agravarea unei afecțiuni cronice (de ex: diabet),
 • asigurarea costurilor de salvare pe munte (inclusiv pe pârtiile de schi) și pe mare,
 • acoperirea costurilor pentru transportul medical,
 • compensație pentru zborurile întârziate sau anulate și pentru bagaje întârziate sau deteriorate,
 • în cazul închiderii pârtiilor de schi: rambursarea costurilor de închiriere a echipamentului, de achiziționare a permiselor de schi și compensaţie pentru fiecare zi ȋn care pârtia este ȋnchisă.

Asigurarea de călătorie achiziționată de pe eSky acoperă și practicarea sporturilor la nivel de amatori (inclusiv: schi, snowboarding, surfing, trekking etc.) și efectuarea de muncă intelectuală în timpul vacanțelor (de exemplu: în cazul workation). Domeniul de aplicare al asigurării diferă doar dacă plecați într-o călătorie în țară sau în străinătate.

Asigurarea de călătorie: beneficii

Încheierea unei asigurări de călătorie este ȋntotdeauna o decizie ȋnţeleaptă. Datorită acoperirii extinse și a prețului mic, acest tip de asigurare oferă multe beneficii. Printre ele se numără:

 • protecție împotriva cheltuielilor neașteptate în timpul călătoriei,
 • Linie de asistență 24/7 în cazul unor evenimente neprevăzute,
 • protejarea sănătății și bunăstării călătorilor (inclusiv a bătrânilor, copiilor etc.),
 • protecţie împotriva efectelor unor eventuale accidente (de ex. pe pârtie sau pe mare) şi, mai presus de toate, bucuria de a călători fără griji!

Pentru cine este asigurarea de călătorie?

Asigurarea de călătorie va fi binevenită ȋn timpul oricărei aventuri turistice. Datorită domeniului său de aplicare și a lipsei restricțiilor, poate fi achiziționată atât pentru un sugar, cât și pentru o persoană în vârstă. Recomandăm tuturor persoanelor care plănuiesc să călătorească să ȋncheie o asigurare de călătorie, în special familiilor cu copii, vârstnici sau care doresc să practice ȋn vacanţă sporturi de amatori, precum schi, snowboard sau surfing.

Cum se poate achiziţiona o asigurare de călătorie?

Asigurarea de călătorie poate fi achiziționată foarte ușor. Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de asigurări de pe eSky şi să introduceți informațiile necesare în motorul de căutare - destinația, data călătoriei și numărul de persoane care urmează să fie acoperite de asigurare. După ce ați accesat formularul de rezervare, trebuie să furnizați detaliile persoanelor asigurate, să selectați metoda de plată și să plătiți comanda. Asigurarea dumneavoastră de călătorie va fi valabilă de la începutul până la sfârșitul călătoriei.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!