Meniu

Ce este important când alegeţi asigurarea de călătorie?

Ce este important când alegeţi asigurarea de călătorie?

Cea mai bună asigurare de călătorie ar trebui să ofere persoanelor asigurate protecție completă în cazul unor evenimente neprevăzute. Ce înseamnă acest lucru în practică? Cum alegeţi asigurarea de călătorie? De unde achiziţionaţi o poliță de asigurare de călătorie?

Cum alegeţi asigurarea de călătorie?

Ofertele pentru asigurări de călătorie de la diferiţi asigurători pot avea nu numai prețuri variate, ci și mai multe feluri de acoperire. Atunci când decideți să încheiați o asigurare de călătorie, merită să verificați cu atenție care poliță de asigurare are cele mai multe avantaje. Cum alegeţi asigurarea de călătorie??

Domeniul de aplicare al asigurării de călătorie

Ar trebui să acordaţi atenție nu numai unor aspecte evidente, precum domeniul de aplicare al poliței de asigurare (de exemplu: răspundere civilă, acoperirea costurilor medicale, ȋmpotriva accidentelor) sau valoarea asigurării. Cele mai bune oferte, cum ar fi asigurarea de călătorie eSky, sunt adaptate nevoilor călătorilor. În prezent, această asigurare oferă printre altele:

  • Acoperirea costurilor tratamentului ȋn cazul agravării unei afecțiuni cronice,
  • Acoperirea costurilor operațiunilor de salvare maritimă și montană,
  • Acoperirea costului transportului medical și al transportului persoanelor decedate,
  • Asistenţă medicală,
  • Asigurarea locuinţei pe durata călătoriei,
  • Asigurarea retragerilor de numerar de la bancomat în timpul călătoriei;
  • Compensaţie în cazul întârzierii sau anulării zborului,
  • Plata despăgubirilor în caz de pierdere sau deteriorare a bagajelor,
  • Rambursarea costurilor suportate pentru închirierea echipamentului și achiziționarea de permise (în cazul închiderii pârtiilor de schi).

Excluderi ale asigurării de călătorie

Înainte de achiziţionarea unei asigurări de călătorie, e recomandat să verificați ȋn ce situaţii va oferi acoperire. Unii asigurători nu oferă acoperire persoanelor aflate sub influența alcoolului. Asigurarea eSky include o clauză privind alcoolul datorită căreia persoana asigurată este protejată de asigurarea ȋmpotriva accidentelor și acoperirea costurilor medicale, indiferent de consumul băuturilor alcoolice (clauza nu se aplică ȋn cazul asigurării de răspundere civilă). Totodată, asigurarea de călătorie eSky oferă acoperire şi ȋn situaţiile ȋn care se efectuează muncă intelectuală în timpul călătoriei (de ex: aşa numita workation) sau sporturi de amatori.

De unde cumpăraţi asigurare de călătorie?

Cel mai simplu mod de a achiziţiona o asigurare de călătorie este să profitați de oferta eSky atunci când rezervați un zbor sau să accesaţi direct pagina Asigurări de pe site-ul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți data călătoriei, țara de destinație și numărul de persoane, apoi să completați datele persoanelor în formularul de rezervare și să alegeți metoda de plată.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!