Meniu

Ce asigurare de călătorie ar trebui să alegeţi?

Ce asigurare de călătorie ar trebui să alegeţi?

Când planificați o călătorie ȋn ţară sau ȋn străinătate, merită să alegeți o asigurare de călătorie care vă va proteja ȋn cazul unor evenimente neașteptate (inclusiv accidente sau răni) și va acoperi eventualele costuri ale ȋngrijirii medicale.

Ce este important când alegeţi asigurarea de călătorie?

În primul rând ar trebui să alegeţi o poliţă care să includă asigurare de răspundere civilă, asigurare ȋmpotriva accidentelor și care să acopere costurile tratamentului și transportului medical. În cazul costurilor medicale, trebuie să vă asigurați că sunt acoperite costurile pentru tratarea tuturor bolilor, inclusiv COVID-19 sau agravarea unor afecțiuni cronice (de ex: diabet). Totodată, este recomandat să verificați dacă asigurarea oferă despăgubiri pentru bagajele pierdute sau deteriorate.

Este ideal dacă asigurarea include și o clauză privind alcoolul pentru că protejează persoanele asigurate în situația în care o eventuală vătămare sau accident s-a produs când acestea se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În acel caz, asigurătorul va acoperi costurile tratamentului.

Toate aceste componente sunt incluse în asigurarea de călătorie standard eSky.

Cum alegeţi asigurarea de călătorie?

În primul rând, este bine să vă familiarizați cu termenii și condițiile asigurării de călătorie, să-i verificați domeniul de aplicare, pragul maxim pentru acoperirea cheltuielilor medicale și dacă sunt suportate costurile de transport. Asigurarea achiziționată pe eSky oferă o valoare mare a despăgubirii și protejează, printre altele, împotriva consecinţelor accidentelor care au avut loc în timpul practicării sporturilor de amatori (de ex: la schi în timpul unei excursii de iarnă sau pe malul mării ȋn timpul verii).

De unde achiziţionaţi asigurare de călătorie?

Merită să luați în calcul asigurarea ȋncă din stadiul planificării călătoriei. Puteți cumpăra o asigurare de călătorie când rezervați un zbor pe eSky sau mai târziu, după rezervarea biletelor. Totodată, puteţi achiziţiona o asigurare eSky chiar dacă aţi cumpărat biletele de pe un alt site sau veţi călători cu un alt mijloc de transport (de exemplu: mașină, autobuz sau tren). Tot ce trebuie să faceți este să utilizați motorul de căutare eSky, să adăugaţi datele necesare și să plătiți asigurarea.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!