Meniu

Care sunt costurile în cazul anulării biletului de avion?

Care sunt costurile în cazul anulării biletului de avion?

Costul de asigurare a biletului de avion în cazul anulării vă permite să recuperați banii achitați pe biletul (până la 5.000 euro), în situația în care pasagerii nu sunt în măsură să utilizeze biletul din cauza unui accident, îmbolnăvire subită care necesită spitalizare, accident sau îmbolnăvirea unui membru al familie, partenera/soția asiguratului este însărcinată și există riscuri în timpul sarcinii, persoana asigurată de deces sau de un membru al familiei sau un eveniment aleator.

Asigurarea acoperă, de asemenea, costurile în cazul în care documentele de călătorie necesare pentru a călători au fost furate și, de asemenea, în situația în care, din cauza furturtului sau a unui incendiu, asiguratul trebuia să rămână în țară. Mai multe despre condițiile de asigurare găsiți aici.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!