Meniu

Bilete avion Munster - Căutați bilete de avion spre Munster

Arată filtrele

Munster

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Pentru iubitorii de artă

  Muzeul de Artă Pablo Picasso se află chiar în inima orașului și este singura galerie cu picturile artistului. Colecția conține peste 800 de opere, și o găsiți în Picassoplatz.

 • O fărâmă de istorie

  Münster este orașul în care s-a semnat unul dintre cele mai importante documente din istorie, Pacea din Westphalia, în 1648. Acest document a marcat sfârșitul Războiului de 30 de ani dintre protestanți și catolici.

 • Recorduri după recorduri

  Un alt lucru interesant în oraș este numărul crescut de clădiri și de mijloace de transport. Veți putea admira peste 90 de biserici, 900 de puburi și restaurante, dar și peste o jumătate de milion de biciclete!

De ce merită să vizitați Münster

Münster este situat în partea de nord a statului federal Renania de Nord – Westfalia și a fost fondat în secolul 8 de către Karol Wielki, ca o așezare mănăstirească.

Este unul dintre cele mai vizitate locuri din Westphalia, și, datorită localizării sale, o destinație de vacanță îndrăgită de olandezi. Aici veți găsi o îmbinare armonioasă a unei istorii demne de mândrie cu deschiderea către nou și modern.

Münster este considerat cel de-al doilea cel mai bun oraș în care să trăiești în Germania, cu mult în fața capitalei. Orașul și-a câștigat locul în ciuda faptului că nu găzduiește niciun sediu de corporație. Ce veți găsi aici, în schimb, sunt clădiri impresionante, deopotrivă rezidențiale sau monumente precum biserici, și fiecare are propria poveste. 

Orașul vechi este încântător într-un mod aparte - piața Prinzipalmarkt și clădirea primăriei vă vor fascina, la fel ca faimosul muzeu al vinului, Stadtweinhaus.

Nu vă încheiați city break-ul în oraș fără să faceți o vizită până la portul orașului. Aici, viața de noapte este activă, locul mustind de baruri și localuri în care puteți petrece. Tot în zona portului veți mai găsi și clădiri vechi, cu un design interior apart, și o combinație incredibilă de cultură, artă, și gastronomie.

Münster este considerată și capitala mersului pe bicicletă. În oraș veți găsi o mulțime de rute pentru biciclete sau facilități precum locuri special amenajate pentru reparații, parcări sau locuri din care puteți închiria o bicicletă.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Munster pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Munster pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Munster, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Munster?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Munster atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Munster

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Munster

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Munster!

Alegeți hotel în Munster