Meniu

Căutați bilete de avion din București spre Innsbruck

Arată filtrele

Innsbruck

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mai accesibil cu cardul

  Dacă v-ați plănuit mai degrabă un city-break în Innsbruck, atunci veți fi interesați de Cardul cu același nume, valabil 24, 48 sau 72 de ore, care vă permite acces nelimitat la transportul public, telecabinele, gondolele montane și muzeele din oraș.

 • Perla tiroleză

  Proiectată de către Zaha Hadid, pârtia de sărituri de ski Bergisel este una dintre atracțiile regiunii. Cel mai indicat este să vizitați această rampă și împrejurimile în sezonul rece, în timpul Turneului celor Patru Coline (Four Hills Tournament).

 • La zoo

  De ce este grădina zoologică din Innsbruck una aparte? Datorită lecției despre natura înconjurătoare oferită copiilor, vizitând speciile de animale din Alpi și analizându-le comportamentul în habitatul lor natural.

De ce merită să vizitați Innsbruck?

Înconjurat de piscurile Alpilor, Innsbruck este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă și pentru tradiții. Însă, ceea ce îl face cu adevărat remarcat este atmosfera sa de stațiune alpină de ski, cu cea mai bună infrastuctură din Europa. Capitală a regiunii Tyrol, orașul fascinează prin coloratura arhitecturală a clădirilor și bisericilor, precum și prin panorama muntoasă. Nu ratați în vacanța în Innsbruck obiectivele turistice din centrul istoric: Strada Maria-Theresien-Strasse, unde se află Annasaüle, o coloană a Sfintei Ana, comemorând victoria tirolezilor în Bavaria, dar și alte edificii istorice. Innsbruck este locul ideal pentru o vacanță la ski. În vecinătate se află Olimpia Ski World Innsbruck, un complex de nouă centre de ski amenajate impecabil cu pârtii, piste cu obstacole și o infrastuctură modernă. Glungezer, aflat la 15 minute distanță de oraș se laudă cu una dintre cele mai vechi și mai lungi (15 km) pârtii de ski din regiunea Tyrol. Când vorbim de artă culinară, Innsbruck vă pune la dispoziție diverse specialități, precum chifteluțele din cartofi și brânză cenușie specific tiroleză (Kaspressknödel), felii de slănină afumată tradițională, supa de usturoi cu crutoane, supa de bere ori preparate din vânat sau vițel (Tiroler Gröstl). Vă recomandăm să nu vă încheiați vacanța fără a poposi la unul dintre localurile din zonă: Gasthof Weisses Rossl ori Kiebachgasse, Weinhaus Happ (Herzog-Friedrich-Strasse) sau Restaurantul Speckeria, de pe Hofgasse.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Innsbruck pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Innsbruck pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Innsbruck, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Innsbruck?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Innsbruck atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Innsbruck

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Innsbruck

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Innsbruck!

Alegeți hotel în Innsbruck