Meniu

Bilete avion Bruxelles - Căutați bilete de avion spre Bruxelles

Bruxelles

 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Franceză, Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Lucruri gratuite în Bruxelles

  Încercați turul gratuit de art nouveau, cursa pentru vintage în Sint-Gorikshallen, apoi vizitați mănăstirea La Cambre – este deosebită!

 • Mâncare

  Cu peste 1.500 de restaurante împânzite prin tot orașul, nu aveți cum să nu găsiți ceva pe placul dvs.! Evident, nu uitați să faceți rezerve de ciocolată și gofre – sunt doar renumiți pentru ele!

 • Shopping și cadouri

  Mergeți la Piața Mare și pe străzile din apropiere – veți găsi numeroase locuri pentru cumpărături! Dacă sunteți în căutare de cadouri locale, vă recomandăm revistele și cărțile cu benzi desenate Ten Ten și Red Kit.

Bruxelles

 

Cum puteți găsi oferte avantajoase de zbor spre Bruxelles?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Bruxelles vă recomandăm să folosiți instrumentele de planificare online, precum motoarele de căutare de zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine spre Bruxelles pe eSky. Zboruri ieftine din România spre Bruxelles sunt oferite de companii aeriene pe mai multe rute. Ryanair și Wizzair operează curse din București în Bruxelles-Charleroi. De asemenea, Wizz Air oferă și conexiuni directe pe rutele Cluj-Napoca – Bruxelles-Charleroi și Timișoara – Bruxelles-Charleroi.

Puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky pe computer, tabletă și pe telefonul mobil. O altă opțiune pentru a găsi zboruri ieftine spre Bruxelles și alte orașe din Belgia este să descărcați aplicația gratuită eSky.

Cum comparați ofertele de zbor

Găsirea celor mai ieftine bilete de avion poate fi un proces frustrant, deoarece implică navigarea pe websiteurile fiecărei companii aeriene în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Bruxelles – sau orice altă destinație – trebuie să introduceți datele de călătorie pe fiecare website. Totuși, compararea prețurilor pentru biletele de avion spre Bruxelles, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky afișează într-un singur loc cele mai ieftine bilete de avion spre Bruxelles, oferite atât de companiile low-cost, cât și de cele de linie. De obicei, când comparați prețurile biletelor de avion spre Bruxelles, veți observa că cele mai bune oferte sunt cele de la companiile Wizz Air și Ryanair. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, precum TAROM, să ofere zboruri ieftine spre Bruxelles. Merită să comparați toate ofertele afișate, întrucât, uneori, bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Aeroporturile din Bruxelles

Bruxelles este deservit de două aeroporturi. Aeroportul principal, Aeroportul Național Bruxelles, a fost deschis oficial în 1948, și are codul IATA BRU. Acesta se află la 12 km distanță de oraș, iar de pe el operează companii aeriene low-cost, de linie și de tip charter. Din România, puteți ajunge în Bruxelles din mai multe orașe. Curse regulate pe ruta București – Bruxelles sunt oferite de TAROM și Blue Air. De asemenea, Blue Air oferă curse și din Bacău și Iași, iar în timpul sezonului turistic puteți ajunge în Bruxelles și din Constanța.

Pentru a ajunge din România în Bruxelles, puteți rezerva un zbor în aeroportul Bruxelles-Charleroi (codul IATA CRL), care se află la 46 km distanță de oraș. Zborurile din România sunt oferite de Ryanair și Wizz Air pe rutele următoare: București – Bruxelles-Charleroi, Craiova – Bruxelles-Charleroi și Sibiu – Bruxelles-Charleroi, printre altele.

Cum puteți ajunge din Aeroportul Național Bruxelles în centrul orașului?

Aeroportul principal din Bruxelles se află la o distanță foarte mică de centrul orașului – numai 12 km – ceea ce face transportul spre oraș foarte convenabil.

Gara din aeroport este situată la nivelul -1 și are legături constante cu gara din Bruxelles, dar și cu alte orașe din Belgia. Trenurile pleacă la fiecare 10 minute în intervalul 5:00 – 00:00, călătoria durează aproximativ 20 de minute, iar prețul biletului este de aproape 13 euro.

De asemenea, sistemul public de autobuze și tramvaie asigură conexiuni cu centrul orașului (liniile 12 și 21).

O altă variantă este rezervarea din timp a unui taxi online. Cursa costă 85 de euro și poate fi efectuată la orice oră. Dacă alegeți această variantă, șoferul vă va aștepta în aeroport cu o pancartă pe care este scris numele dumneavoastră și vă va ajuta cu bagajele și acomodarea.

De asemenea, puteți alege să închiriați o mașină pe durata șederii în Bruxelles. Birourile de servicii rent-a-car disponibile în aeroport sunt Europcar, Sixt, Thrifty și Hertz.

Când e cel mai bun moment să cumpărați biletele de avion?

Faptul că majoritatea companiilor aeriene modifică prețul biletelor de avion în mod constant este bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum interesul față de o anumită rută într-un interval de timp selectat. Cu cât există mai mult interes față de zborul respectiv – de exemplu, din România în Bruxelles – cu atât mai mici sunt șansele ca prețurile să scadă sub un anumit prag. De obicei, prețurile sunt reduse atunci când există puțin interes față de ruta respectivă.

Datele de călătorie sunt, de asemenea, importante. Dacă vreți să vizitați Belgia în timpul sezonului turistic, prețurile biletelor de avion vor fi relativ crescute. Vă recomandăm, așadar, să luați în considerare programarea călătoriei la începutul sau sfârșitul sezonului.

Dacă sunteți interesați de cele mai actualizate informații legate de zboruri, oferte și prețurile biletelor de avion, abonați-vă la un newsletter dedicat celor mai bune oferte. Astfel, puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi selectați ruta. Când prețurile biletelor spre Bruxelles îndeplinesc criteriile dumneavoastră, veți primi un mesaj. Un astfel de newsletter vă este pus la dispoziție de către eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervarea cât de repede după primirea mesajului, întrucât biletele se pot epuiza repede.

Zboruri avantajoase spre Bruxelles

În ciuda aparențelor, nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Bruxelles. Puteți zbura din România spre Bruxelles pentru 25 de euro – sau chiar mai puțin –, dar vă recomandăm să aveți răbdare și să verificați periodic prețurile biletelor.

Atât Ryanair, cât și Wizz Air oferă zboruri ieftine spre Bruxelles. Totuși, conexiuni directe spre Bruxelles sunt oferite și de către TAROM, la prețuri la fel de accesibile. În funcție de tipul biletului achiziționat, bagajul de cală poate fi inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să faceți rezervarea, merită să comparați ofertele de zbor spre Bruxelles, întrucât este posibil să beneficiați de bagaj de cală sau de gustări pe durata zborului, pentru prețuri mai mici decât dacă le achiziționați separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Bruxelles, vizitați websiteul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai bune oferte de zbor nu numai spre Bruxelles, dar și spre alte orașe din întreaga lume. De obicei, pe această pagină sunt afișate ultimele bilete disponibile la prețuri foarte mici, așadar merită să le rezervați rapid.

Companii aeriene care operează pe aeroporturile din Bruxelles

Aeroportul principal din Bruxelles este unul dintre cele mai aglomerate din Europa. Câteva zeci de companii aeriene operează de pe acest aeroport. Companiile care oferă curse directe din România în Bruxelles sunt Blue Air și TAROM.

Alte companii care efectuează zboruri în Bruxelles din alte orașe europene sunt Brussels Airlines, Ryanair, TUI fly Belgium, Vueling sau Turkish Airlines.

În cazul în care călătoriți în Bruxelles dintr-un oraș non-european, cele mai potrivite opțiuni sunt Air Arabia Maroc, Etihad Airways, Cathay Pacific sau Air Canada.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bruxelles pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bruxelles pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bruxelles, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bruxelles?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bruxelles atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bruxelles

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bruxelles

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bruxelles!

Alegeți hotel în Bruxelles