Meniu

Praga Belgia - Căutați bilete de avion

Belgia

 • Bruxelles
 • Ostend
 • Informații generale

  Limba oficială Olandeză, Franceză, Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Lucruri gratuite în Bruxelles

  Încercați turul gratuit de art nouveau, cursa pentru vintage în Sint-Gorikshallen, apoi vizitați mănăstirea La Cambre – este deosebită!

 • Mâncare

  Cu peste 1.500 de restaurante împânzite prin tot orașul, nu aveți cum să nu găsiți ceva pe placul dvs.! Evident, nu uitați să faceți rezerve de ciocolată și gofre – sunt doar renumiți pentru ele!

 • Shopping și cadouri

  Mergeți la Piața Mare și pe străzile din apropiere – veți găsi numeroase locuri pentru cumpărături! Dacă sunteți în căutare de cadouri locale, vă recomandăm revistele și cărțile cu benzi desenate Ten Ten și Red Kit.

Ce e de știut despre Bruxelles

Capitala Belgiei este situată pe malurile râurile Zenne și are o populație de circa 180.000 de locuitori. Oraș mic cu o suprafață de numai 161.4 km², Bruxelles înseamnă de fapt “casă în mlaștină”. Orașul este foarte puternic asociat și cu Uniunea Europeană, având în vedere că instituțiile UE se află aici, fapt pentru care a fost supranumit “capitala Europei”. 
Odată ajunși aici, trebuie să vizitați Palatul Mare – acesta este practic centrul orașului, piața întinzându-se pe o suprafață considerabilă. Aceasta este cunoscută pentru covorul imens de flori, fiind de altfel protejată de UNESCO. În jurul pieței, veți găsi clădiri istorice, cum ar fi primăria sau Muzeul Orașului Belgian. 
Mannaken Pis este un simbol al orașului Bruxelles. Hainele sculpturii sunt schimbate în anumite perioade ale anului! Vă recomandăm, de asemenea, și Palatul Regal al Belgiei, dar și Muzeul Belvue, care adăpostește o expoziție a istoriei belgiene. 
Ultimul, dar nu cel din urmă, este Atomium-ul. Acesta este una dintre cele mai vizitate atracții din Bruxelles. Construit în 1958, este  o replică gigant a unui cristal de fier, format din nouă atomi și simbolizează „folosirea pașnică a energiei atomice în scopuri științifice”. 
Ce trebuie să savurați: waterzooi (mâncare gătită dintr-un mix de pui sau pește cu cartofi, morcovi și praz), midii (servite deseori ca aperitiv peste tot prin Belgia) și iepure la Kriek (iepure gătit cu bere, este de încercat dacă sunteți în căutare de gusturi diferite). 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Praga spre Belgia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Praga spre Belgia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Praga spre Belgia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Praga spre Belgia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Praga spre Belgia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Praga

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Praga - Belgia