Meniu

Chișinău Dublin - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Dublin

 • Informații generale

  Limba oficială Irlandeză, Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Locuri de evitat

  Să mergeți în Temple Bar pe timpul nopții, când locul devine o a doua casă pentru localnicii și turiștii beți. La fel, nu vă înghesuiți să ajungeți la Parada de Sf Patrick – priveliștea lăsată în urmă de petrecăreți nu este pentru cei slabi de inimă.

 • Ce să nu spuneți unui irlandez

  Sub nicio formă că este britanic, cu siguranță – este un subiect care de obicei se lasă cu bătaie!

 • Ce nu trebuie ratat

  Dacă vreți să evadați din agitația Dublinului și să admirați Ținutul Clare cu peisajele sale de coastă uimitoare, mergeți la Stâncile Moher. Există chiar un tur ghidat – puteți ajunge foarte ușor cu autocarul și beneficiați și de ghid în zonă!

Dublin

Capitala Irlandei este, fără îndoială, un oraș al distracției și decadenței. Dacă sunteți în căutarea unei destinații pline de viață unde alcoolul și petrecerile sunt la ordinea zilei, trebuie neapărat să vedeți Dublinul! Tendința către stilul furtunos nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că orașul are cea mai tânără populație din întreaga Europă – mai mult de jumătate dintre locuitori au sub 25 de ani. Poate la fel de puțin surprinzător – din aceeași perspectivă – este faptul că principalul punct de atracție este Guinness Storehouse. Situată în St James Gate Brewery, clădirea de 7 etaje există aici încă din 1759, fiind remodelată între timp pentru a arăta ca o halbă de bere. Ca fapt divers, peste 10 milioane de halbe de bere sunt produse aici zilnic – ca vizitator, veți primi, bineînțeles, una din partea casei (plus posibilitatea să admirați orașul de la înălțime).

Alte locuri pe care le veți găsi interesante cu siguranță în Dublin sunt: Colegiul Trinity (care ascunde și comoara națională a Irlandei – „The Book Of Kells” – un manuscript sacru scris de călugări celți în jurul anului 800 D.H), Grădina Zoologică (situată chiar în centrul orașului), Galeria Națională (aici veți putea găsi peste 2500 de picturi și peste 10000 de alte lucrări, inclusiv opere ale lui Picasso, Monet sau Van Gogh) dar și Centrul Acvatic Național (unul dintre cele mai interesante water park-uri din Europa, cu zeci de atracții care mai de care mai trăsnite).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Chișinău spre Dublin pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Chișinău spre Dublin pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Chișinău spre Dublin, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Chișinău spre Dublin?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Chișinău spre Dublin atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Chișinău Dublin

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Chișinău - Dublin

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dublin!

Alegeți hotel în Dublin