Meniu

Bilete avion Shannon - Căutați bilete de avion spre Shannon

Arată filtrele

Shannon

 • Informații generale

  Limba oficială Irlandeză, Engleză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Ce se află la capătul lumii?

  La o distanță de 60 de kilometri de oraș se află Stâncile din Moher. Acestea se întind pe o distanță de 8 kilometri, au o înălțime maximă de 214 metri și dau impresia că sunt ultima porțiune de uscat până la capătul lumii.

 • Golful la un alt nivel

  Deși este un oraș micuț, Shannon este unul din centrele golfului. Dacă vă pasionează acest sport, vă invităm să încercați un joc la unul dintre cele mai luxuriante cluburi de golf, Adare Manor. 

 • Și ce e dincolo de capătul lumii?

  Totuși, nu stâncile din Moher sunt ultima bucată de uscat, ci Insulele Aran. Dacă vă pasionează excursiile, îndreptați-vă spre Doolin, satul aflat la 60 de kilometri de Shannon, de unde veți putea lua feribotul spre insule. 

De ce merită să vizitați Shannon?

Orașul Shannon se află în Comitatul Clare din sud-vestul Irlandei, numele provenindu-i de la râul care îl traversează. Oraș tânăr, fondat în 1960, acesta nu a fost atestat până în anul 1982, iar populația a început să crească dramatic după ce a fost construit aeroportul, al treilea cel mai mare din Irlanda, din punct de vedere al pasagerilor deserviți. 
Vă puteți începe vacanța cu o vizită la Castelul Bunratty, aflat la aproape 10 kilometri distanță de oraș. La fel de spectaculos este Castelul Dromoland, regăsit la aproape aceeași distanță de Shannon, în apropierea unui iaz. În trecut, castelul era una din reședințele dinastiei O’Brien, iar astăzi este un hotel luxos. 
Râul Shannon, care dă numele orașului, este înconjurat de lacuri și munți, oferind condiții propice pentru pescuit. Dacă vă doriți o escapadă în natură, aici este locul de care vă veți îndrăgosti. Nu departe de oraș, râul se varsă în Oceanul Atlantic, oferind o panoramă magnifică. 
La 20 de kilometri distanță de Shannon veți găsi piața de lactate din Limerick, locul unde se mănâncă regește. Cea mai bună zi în care îl puteți vizita este sâmbăta. Aici, producătorii locali și fermierii își vând produsele delicioase, îmbiind turiștii cu brânzeturi, pește și carne, în special șuncă. 
În ceea ce privește pub-urile și restaurantele, turiștii recomandă Rowan Berry, un mic restaurant care oferă preparate tradiționale irlandeze.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Shannon pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Shannon pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Shannon, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Shannon?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Shannon atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Shannon

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Shannon

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Shannon!

Alegeți hotel în Shannon