Meniu

Căutați bilete de avion din București spre Dubai

Arată filtrele

Dubai

 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Dirham (AED)

 • Hoteluri de vis

  Este un fapt cunoscut: Dubai este singurul loc unde vă puteți caza la un hotel de 7 stele. Chit că este sau nu o șmecherie de marketing – nu contează, atâta timp cât luxul și serviciile sunt peste orice v-ați putea imagina. 

 • Shopping

  Dubai este cel mai bun loc din regiune când vine vorba de cumpărături. Cu malluri imense și opulente, cu piețele sale tradiționale (Souks) și prețuri accesibile, Dubai îi primește cu căldură pe împătimiții de cumpărături de peste tot din lume.

 • Obiceiuri

  Important de știut: alcoolul nu este disponibil în Dubai. Puteți cumpăra doar din duty-free, de la hotel sau din cluburile de noapte. Referitor la sărut, acesta este interzis în locurile publice.

Bilete ieftine de avion din București în Dubai

Prețul biletelor de avion se poate schimba în fiecare zi sau chiar pe durata aceleiași zile, însă acest lucru poate fi în avantajul dumneavoastră. De exemplu, puteți rezerva bilete de avion către Dubai la prețuri mai accesibile căutând ofertele în timpul săptămânii sau dimineața devreme. În același timp, ofertele afișate seara și în week-end tind să fie mai costisitoare, deoarece traficul mare de căutări în aceste intervale determină o creștere a prețurilor.

Oferte atractive de zbor din București în Dubai puteți găsi și accesând aplicația mobilă gratuită eSky, unde sunt afișate promoții actuale la zboruri către destinații din întreaga lume.

Către ce aeroporturi puteți zbura din București în Dubai?

Dubai este deservit de două aeroporturi internaționale, Dubai International Airport și Al Maktoum International Airport, cel de-al doilea fiind încă în construcție și fiind deschis în principal pentru zboruri charter.

Dubai International Airport (cod IATA: DXB) este al treilea cel mai aglomerat din lume, cu un trafic înregistrat de aproape 90 de milioane de pasageri anual. Acesta se întinde pe o suprafață de 1250ha, iar Terminalul 3 este cel mai mare terminal din lume.

Deoarece aeroportul este situat la numai 4,6 kilometri de centrul orașului, accesul către Dubai este asigurat de rețeaua de metrou, prin Linia Roșie și Linia Verde,  de rețeaua de transport public, prin liniile 2, 4, 11, 15, 33 și 44, dar și de taxiurile Dubai Taxi Agency, disponibile 24 de ore la fiecare terminal. 

Aeroportul Al Maktoum (cod IATA: DWC) a fost deschis în pentru zborurile comerciale în 2013, și este preconizat că va atinge capacitatea maximă de funcționareîn 2027. Acesta se află la o distanță de 37 de kilometri în sud-vestul orașului și este folosit în special pentru curse charter și sezoniere, având numai cinci destinații cu zboruri regulate.

Cursele directe din București în Dubai sunt operate atât pe aeroportul Dubai International, cât și pe Dubai Al Maktoum.

Rezervați rapid biletele de avion cu ajutorul motorului de căutare de zboruri eSky

Planificarea călătoriei ideale nu trebuie să fie obositoare sau să necesite foarte mult timp. Dacă încă nu ați găsit cele mai avantajoase bilete de avion către Dubai, motorul de căutare de zboruri eSky vă ajută să găsiți oferta cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră, în cel mai scurt timp.

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți locul de plecare și pe cel de sosire – București și Dubai, în acest caz – și să selectați intervalul în care doriți să călătoriți. Motorul de căutare de zboruri va compara automat toate ofertele disponibile în baza de date cu peste 950 de linii aeriene low-cost, charter și tradiționale. Rezultatele sunt afișate în câteva secunde, începând cu cele mai avantajoase oferte. De asemenea, dacă aveți preferințe în ceea ce privește companiile aeriene cu care să călătoriți sau ora programată pentru decolare, puteți seta aceste filtre în lista de rezultate pentru a găsi și mai ușor oferta potrivită.

Motorul de căutare de zboruri poate fi folosit pe orice tip de dispozitiv, desktop sau mobil, iar calitatea ofertelor afișate este întotdeauna aceeași.

Care e cea mai bună perioadă pentru a vizita Dubai?

Dubai este una dintre destinațiile care atrag numeroși turiști pe aproape întreg parcursul anului. Sezonul turistic principal este din noiembrie până în aprilie, când călătorii sunt atrași nu doar de temperaturile reduse, care permit vizitarea tuturor atracțiilor, dar și de Festivalul de Shopping Dubai, care are loc în luna ianuarie. În acest interval, prețul biletelor de avion este cel mai crescut, însă dacă rezervați biletele cu aproximativ cinci luni în avans, costurile nu vor fi mai mari decât în mod normal.

Intervalul iunie-august este evitat de majoritatea turiștilor, din cauza temperaturilor extrem de crescute, care îngreunează activitățile de zi cu zi. Călătoriile în aceste luni sunt cele mai puțin costisitoare, întrucât și hotelurile reduc în mod considerabil tarifele, iar unele chiar oferă mâncare în mod gratuit pentru clienții cazați.

Astfel, dacă doriți să vă bucurați și de prețuri avantajoase, dar și de temperaturi confortabile, puteți planifica vacanța în Dubai în mai, septembrie și octombrie.

Cum găsiți oferte avantajoase de zbor din București în Dubai?

Dacă sunteți întotdeauna pregătiți pentru o nouă călătorie sau dacă datele de zbor nu sunt fixe puteți găsi oferte extrem de avantajoase pe pagina Oferte de pe website-ul eSky. Prețurile pot începe chiar și de la 35 de euro, în funcție de perioada aleasă. În plus, aici puteți găsi o mulțime de alte bilete de avion la prețuri reduse către destinații din toată lumea.

Un real ajutor în găsirea biletelor de avion la cel mai bun tarif sunt alertele de preț pe care le puteți crea pentru ruta de care sunteți interesat. De exemplu, dacă doriți să rezervați bilete de avion către Dubai, selectați destinația și setați tariful maxim pe care doriți să îl achitați pentru zbor. Când biletele vor fi disponibile la prețul setat de dumneavoastră, sistemul vă va trimite un mesaj de notificare. Deoarece acesta nu reprezintă o confirmare de rezervare a ofertei, vă recomandăm să rezervați biletele cât de curând de la primirea mesajului.

Cât costă un bilet de avion pe ruta București Dubai?

Costurile unei călătorii cu avionul din București în Dubai pot varia în funcție de compania aeriană cu care călătoriți, de sezonul în care doriți să vizitați orașul, dar și de alte aspecte precum momentul în care efectuați căutările de oferte.

Prețul mediu pentru un bilet cumpărat cu cel puțin două săptămâni în avans pentru o călătorie în extra-sezon este de aproximativ 600 de lei pentru un zbor dus. Dacă doriți să călătoriți în timpul sezonului turistic, prețurile afișate cu aproximativ patru luni în avans sunt comparabile cu cele din extra-sezon, însă pe măsură ce data călătoriei se apropie, acestea se pot dubla.

Ce companii aeriene efectuează curse către Dubai?

Cursele directe către aeroportul Al Maktoum sunt operate de compania aeriană low-cost Wizz Air. Începând cu decembrie 2019, Air Bucharest va efectua curse sezoniere între cele două orașe. Dacă preferați să călătoriți către aeroportul Dubai International, singura companie care oferă curse directe este flydubai.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Dubai pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Dubai pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Dubai, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Dubai?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Dubai atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Dubai

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Dubai

Orarul zborurilor:

București Dubai

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dubai!

Alegeți hotel în Dubai