Meniu

Bilete avion Abu Dhabi - Căutați bilete de avion spre Abu Dhabi

Arată filtrele

Abu Dhabi

 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Dirham (AED)

 • Marea Moschee Sheikh Zayed

  Această moschee uimitoare se numără printre cele mai populare atracții turistice din lume. Acoperită cu marmură albă și pietre semiprețioase, cu candelabre strălucitoare și cu cel mai mare covor ţesut manual din lume, Marea Moschee Sheikh Zayed este magnifică!

 • Acvariul Național Abu Dhabi

  Cel mai mare acvariu din Orientul Mijlociu găzduiește peste 46.000 de animale acvatice din peste 300 de specii diferite. Această grădină zoologică subacvatică are peste 60 de atracții ȋmpărţite în 10 zone cu tematică marină, cum ar fi, de exemplu, vulcani activi, comorile naturale ale Emiratelor Arabe Unite, epave scufundate și peșteri din Atlantic.

 • Louvre Abu Dhabi

  Proiectat de arhitectul Jean Nouvel, câștigător al Premiului Pritzker, Louvre Abu Dhabi găzduiește lucrări din întreaga lume, dar este mult mai mult decât o simplă galerie de artă. Muzeul este înconjurat de apă și se poate ajunge la el atât pe uscat, cât și pe mare. Atunci când soarele strălucește prin perforațiile domului său (care are 7.850 de stele alcătuite din opt straturi), oferă un efect spectaculos numit "Ploaia de lumină". Nu e de mirare că este cel mai vizitat muzeu din regiune.

Fă cunoştinţă cu farmecul din Abu Dhabi

Aflat de-a lungul Golfului Arabiei, Abu Dhabi s-a transformat rapid în ultimele decenii dintr-o așezare deșertică într-o metropolă a viitorului. Cel mai mare dintre cele șapte emirate care formează Emiratele Arabe Unite, Abu Dhabi are peisaje uimitoare și o atmosferă aparte: de la orașul oază Al Ain la dunele nesfârșite din Rub 'al Khali (Cartierul Gol) și cele peste 200 de insule care alcătuiesc acest arhipelag din Golf.

Abu Dhabi este un loc în care tradiția întâlnește inovația. Infrastructura de ultimă generație, zgârie-nori impunători și centre comerciale strălucitoare stau alături de bijuterii istorice și culturale precum Marea Moschee Sheikh Zayed, fortul Qasr Al Hosn și multe muzee fascinante. Diversitatea și cultura bogată, alături de peisajele deșertice și cele mai bune plaje din regiune, fac din Abu Dhabi una dintre cele mai interesante destinații de pe planetă.

O destinație ideală tot timpul anului

Abu Dhabi ȋnseamnă cultură și artă incredibile, centre comerciale de lux și atracții turistice de neuitat. În acelaşi timp, are multe opţiuni de activități pentru oameni de toate vârstele, o infrastructură spectaculoasă și un patrimoniu bogat, ceea ce face ca emiratul să fie una dintre cele mai dorite destinații din lume. O altă veste bună? Toate acestea sunt disponibile 365 de zile pe an și la doar câteva minute distanță. Vrei să te bucuri de soare ȋn timpul sărbătorilor de iarnă? Abu Dhabi are soare pe tot parcursul anului, iar vremea caldă din timpul iernii face ca anotimpul să fie ideal pentru a descoperi oraşul. Vei uita cu ușurință de temperaturile scăzute de acasă în timp ce te relaxezi și te distrezi ȋmpreună cu familia și prietenii.

Plajele din Abu Dhabi au tot ce ţi-ai putea dori: peisaje pitorești și facilități excelente. Există plaje publice fantastice, cum ar fi Corniche Beach, și plaje private ale hotelurilor, destinate exclusiv oaspeților. Cei care caută exclusivitate se vor bucura de numeroasele plaje de primă clasă pe care Abu Dhabi le are de oferit. În plus, membrii cluburilor private au la dispoziţie restaurante, spa-uri, șezlonguri și baldachine pe plajă, împreună cu servicii la cele mai ȋnalte standarde. Este o atmosferă minunată ȋn care să savurezi cocktailuri răcoritoare şi preparate gourmet.

Cu toate acestea, dacă nu-ţi place să te relaxezi pe malul mării, există o mulțime de alte opțiuni de distracţie. Mergi într-un off-road pentru a vedea unele dintre cele mai frumoase peisaje ale țării, cum ar fi enormele dune din Al Dhafra, descoperă arta incredibilă la Louvre Abu Dhabi sau prinde viteză la Ferrari World Abu Dhabi de pe insula Yas.

Crezi că Abu Dhabi nu este o destinație de vară? Că nu poţi face față căldurii? Nicio problemă! Abu Dhabi are nenumărate atracții de interior (cu aer condiționat!) care ȋţi vor ocupa timpul. De la numeroasele centre comerciale până la cel mai mare parc de distracţii tematic acoperit din lume, Warner Bros. World Abu Dhabi, te poți distra la temperaturi confortabile.

Frumoasele dune de nisip din deșertul Rub' al Khali

Rub' al Khali, cu o suprafață totală de 650.000 de km², este cel mai mare deșert de nisip din lume. Acoperă zone care se întind pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, Arabiei Saudite, Omanului și Yemenului, cuprinzând în total aproximativ un sfert din Peninsula Arabică. Numele său se traduce prin "cartierul gol", ȋnsă nu lăsa numele să te păcălească - vei descoperi că deșertul este plin de viață şi casă pentru cămile, șopârle mici şi chiar gazele. Vizitează această minune a naturii din Abu Dhabi în afara lunilor cele mai fierbinți și descoperă deşertul în forma sa cea mai pură.

Parcurile de distracții de pe insula Yas

Insula Yas este cunoscută ca centrul de divertisment din Abu Dhabi. Circuitul Yas Marina găzduiește în fiecare an una dintre cele mai importante curse de Formula 1 - Marele Premiu de la Abu Dhabi. În restul timpului poți ȋnchiria o mașină sport ca să te bucuri de cea mai tare cursă de-a lungul faimosului circuit. Pentru extra adrenalină, turiştii pot călca pe urmele lui Fernando Alonso ȋn incredibilul Formula Rossa, cel mai rapid roller coaster din lume, situat în parcul tematic Ferrari World Abu Dhabi. Acesta ajunge de la 0 la 100 km/h în doar două secunde și atinge o viteză de până la 240 km/h! În apropiere, Yas Waterworld oferă nenumărate atracții incredibile și distracţie pe apă. Tot ȋn apropiere, Warner Bros. World Abu Dhabi, cel mai mare parc tematic acoperit din lume, are șase terenuri, printre care Bedrock al familiei Flintstones, Metropolis al lui Superman și Gotham City al lui Batman. Pentru o atmosferă mai calmă, Yas Links Abu Dhabi organizează partide de golf pe un teren impresionant. În cele din urmă, pentru o experiență incredibilă de shopping, mergi la Yas Mall, cel mai mare centru comercial din Abu Dhabi, care găzduiește peste 400 de magazine.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Abu Dhabi pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Abu Dhabi pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Abu Dhabi, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Abu Dhabi?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Abu Dhabi atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Abu Dhabi

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Abu Dhabi

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Abu Dhabi!

Alegeți hotel în Abu Dhabi