Meniu

Căutați bilete de avion spre Dubai

Dubai

Când puteți rezerva bilete de avion spre Dubai la cel mai bun preț?

Deoarece orașul este una dintre destinațiile de vacanță iubite de turiști, prețul unui bilet de avion spre Dubai va fi întotdeauna mai ridicat. Totuși, puteți rezerva bilete de avion la prețuri convenabile ținând cont de câțiva factori care influențează modificările de preț.

De exemplu, sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie reprezintă intervalul ideal în care puteți rezerva o vacanță în Dubai. Orașul nu este la fel de aglomerat ca în restul anului, iar temperaturile sunt suportabile. În schimb, dacă shopping-ul este unul dintre motivele pentru care ați ales această destinație, lunile ianuarie și februarie sunt dedicate Festivalului Dubai Shopping.

În general, dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, șansele de a găsi bilete ieftine de avion scad pe măsură ce data zborului de plecare se apropie. Dacă deja cunoașteți intervalul în care doriți să călătoriți, efectuați rezervarea cât mai repede.

Cum comparați ofertele de zbor către Dubai?

Dacă doriți să vă asigurați că nu ratați niciuna dintre ofertele companiilor aeriene, vă recomandăm să utilizați un instrument de planificare online a călătoriilor, precum motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta consultă ofertele a peste 950 de companii aeriene și le afișează pe cele relevante pentru criteriile selectate de dumneavoastră. În plus, puteți filtra lista de rezultate în funcție de numărul de escale, de compania aeriană cu care doriți să călătoriți sau de ora planificată pentru decolare.

O altă metodă de a găsi zboruri ieftine spre Dubai, dar și alte destinații din lume, este să descărcați aplicația gratuită eSky. Aici veți găsi locuri limitate la zboruri către orice colț al lumii. Deoarece acestea se ocupă rapid, merită să rezervați imediat ofertele care vă convin.

Un alt aspect de care merită să țineți cont când căutați biletele de avion sunt serviciile suplimentare de care doriți să beneficiați, precum spațiu suplimentar pentru picioare, îmbarcare prioritară sau bagaj de cală. Odată ce ați stabilit care sunt toate serviciile pe care le doriți, puteți estima un cost total al călătoriei. Astfel, puteți compara mult mai simplu toate ofertele afișate, întrucât este posibil ca prețul unei companii de linie să fie mai avantajos decât cel al unei companii low-cost, care oferă serviciile separat.

Unde găsiți bilete ieftine de avion?

În afară de motorul de căutare de zboruri mai există și alte instrumente de planificare prin care puteți găsi oferte extrem de avantajoase. Newsletter-ul personalizat eSky vă oferă posibilitatea să creați alerte de preț pentru ruta dorită, selectând aeroporturile de plecare și sosire – în acest caz, Dubai – și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți. Când ofertele disponibile vor atinge pragul setat de dumneavoastră, veți fi notificat printr-un mesaj. Totuși, această notificare nu reprezintă confirmarea unei rezervări și nici nu garantează faptul că oferta va rămâne disponibilă pe termen nelimitat. Pentru a evita situația în care locurile libere s-au epuizat, vă recomandăm să rezervați oferta cât mai repede după primirea mesajului.

De asemenea, pe pagina Oferte de pe website-ul nostru veți găsi bilete de avion la cele mai mici prețuri. Dacă sunteți unul dintre călătorii care au mereu bagajele făcute și sunt gata de plecare, aici veți găsi cele mai avantajoase oferte de zbor.

Aeroporturile din Dubai

Orașul arab este deservit de două aeroporturi importante, Aeroportul Internațional Dubai (cod IATA DXB) și Aeroportul Internațional Al Maktoum (cod IATA DWC), care este încă în construcție.

Aeroportul Internațional Dubai este cel mai aglomerat din lume după numărul de călători internaționali, și al treilea după numărul total de călători, gestionând aproape 90 de milioane de călători în 2018. Este folosit ca hub de companiile Emirates și flydubai, iar numărul de zboruri efectuate pe acest aeroport a depășit 400.000 în anul precedent.

Inaugurat în 1960, a trecut prin mai multe lucrări de dezvoltare și modernizare, iar acum funcționează cu trei terminale pentru pasageri și două piste de aterizare și decolare.

Aeroportul Internațional Al Maktoum a fost deschis în 2010 și este încă în construcție. Majoritatea curselor care au loc de pe acest aeroport sunt sezoniere, cu excepția zborurilor de pe șase rute. La sfârșitul lucrărilor, acesta va fi cel mai mare aeroport din lume, cu o capacitate de peste 160 de milioane de pasageri.

Companii aeriene importante care operează pe aeroporturile din Dubai

Prin cele două aeroporturi internaționale, Dubai este legat de mai mult de 240 de destinații de pe șase continente. Peste 100 de linii aeriene operează numai pe Aeroportul Internațional Dubai, dintre care Cathay Pacific, EgyptAir, Philippine Airlines sau Thai Airways. De asemenea, Transavia, Norwegian Air Shuttle, Finnair sau Rossiya Airlines oferă curse sezoniere din Amsterdam, Copenhaga, Helsinki sau Moscova.

Pe Aeroportul Al Maktoum operează companii precum Aeroflot, Neos, Smartlynx Airlines Estonia sau TUI fly Deutschland, acestea oferind curse sezoniere din diferite orașe europene.

Din România, cursele directe către Dubai sunt oferite de către Wizz Air, pe rutele Cluj-Napoca – Dubai-Al Maktoum și București-Otopeni – Dubai-Al Maktoum. Începând cu 27 iunie 2019, compania aeriană low-cost flydubai va opera curse directe pe ruta București-Otopeni – Aeroportul Internațional Dubai.

Cum puteți ajunge în centrul orașului din aeroport?

Dacă zborul dumneavoastră este programat să aterizeze pe Aeroportul Internațional Dubai, aflat la numai 14 kilometri distanță de centrul orașului, puteți călători cu metroul. În aeroport sunt trei stații, la Terminalul 1 și Terminalul 3 pentru Linia Roșie, și la Terminalul 2, pentru Linia Verde.

În cazul în care doriți să călătoriți cu autobuzul, puteți alege între liniile 13B, F04, C01, sau F55. În ceea ce privește serviciile de taximetrie, companiile recomandate de aeroport sunt SMS Taxi Service, DTC Limousine Service for Airport, Special Needs Taxi și Mashweer, printre altele.

Dacă aeroportul de sosire este Dubai-Al Maktoum, puteți alege serviciile de taximetrie sau autobuzele F55/F55A. Ambele sunt operate de regia de transport în comun, însă este important să știți că autobuzele circulă până la stația de metrou Ibn Battuta, fără să existe o conexiune directă până în centrul Dubaiului. Prețul unei călătorii cu taxiul din acest aeroport poate să varieze între 32 și 37 de euro, iar călătoria durează aproximativ 40 de minute.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Dubai pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Dubai pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Dubai, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Dubai?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Dubai atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Dubai

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Dubai

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dubai!

Alegeți hotel în Dubai