Meniu

Căutați bilete de avion spre Santarem

Arată filtrele

Santarem

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • La pescuit de piranha

  Dacă vreți să încercați o experiență unică, rezervați o excursie cu barca spre Lago do Maica. Întreaga călătorie durează aproximativ 6 ore, și veți avea ocazia să pescuiți piranha

 • Cum ajungeți în oraș?

  Cea mai utilizată cale de a ajunge în oraș este cea aeriană, apoi cea maritimă, cu barca sau feribotul. Pentru că autostrăzile sunt într-o stare degradată, nu vă recomandăm să călătoriți cu mașina dintr-un oraș în altul.

 • Fabrica Ford

  La 40 de kilometri de Santarem există un sat fondat în 1940, special pentu muncitorii de la uzina Ford. În timpul unei vizite puteți vedea poze cu aceștia și obiecte care le-au aparținut.

De ce merită să vizitați Santarem

Când portughezii au ajuns în zonă în anul 1661, au ales să numească regiunea Noul Santarem, în onoarea orașului din care plecaseră. Regiunea nouă era deja locuită de indienii Tapajo, a căror preocupare principală era agricultura. Totuși, portughezii nu și-au impus puterea în zonă, iar cele două civilizații au trăit în pace și înțelegere.

Râul Tapajo din regiune încă fascinează turiștii veniți în vacanță cu apele clare și cu malurile ce reprezintă un loc ideal pentru relaxarea la soare. Plajele cu nisip din regiune se întind pe aproape 100 de kilometri, iar cea mai frumoasă plajă din întreaga Brazilie se află doar la 40 de kilometri vest de Santarem, în sătucul Alter do Chão. Cel mai bun moment în care puteți vizita acest sătuc este septembrie, când are loc festivalul folcloric.

Dacă vreți să cunoașteți mai multe despre istoria orașului, faceți o vizită la Centrul Cultural João Fona, un muzeu aflat într-o casă de secol 19. Aici veți putea admira obiecte de ceramică ce au o vechime de 5000 de ani, dar și cele mai recente obiecte de artă din Santarem. De asemenea, la muzeu veți găsi o expoziție de picturi ce redau viața de zi cu zi a localnicilor din timpul colonizării.

Ținând cont de amplasarea orașului pe râul Tapajo, cele mai bune bucate din regiune sunt cele bazate pe fructe de mare și pește. Le puteți încerca în oricare dintre restaurantele din zonă, întrucât în regiune se află unii dintre cei mai buni bucătari din Brazilia.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Santarem pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Santarem pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Santarem, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Santarem?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Santarem atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Santarem

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Santarem

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Santarem!

Alegeți hotel în Santarem