Meniu

Căutați bilete de avion spre Brasilia

Arată filtrele

Brasilia

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O vizită din mașină

  Arhitecții orașului au presupus că în viitor toată lumea va avea mașină personală și va renunța la mersul pe jos. Nu există multe trotuare aici sau treceri de pietoni, transportul realizându-se în mare parte cu autobuzele, metroul sau cu mașinile.

 • Priveliștea de pe insula fantastică

  Dacă vreți să admirați panorama orașului, mergeți la Torre de TV, aflat pe Eixo Monumental. La 80 de metri deasupra nivelului solului, veți găsi un restaurant cu o priveliște uimitoare a Brasiliei. La parterul clădirii există și o galerie de artă.

 • Pe lac

  Aici veți găsi un lac artificial – Paragonoá - unul dintre locurile preferate de localnici, pentru practicarea sporturilor pe apă, relaxare, picnicuri, grătare sau ieșiri cu prietenii la restaurant. 

De ce merită să vizitați Brasilia?

Situată pe un platou vast, pe o distanță de aproximativ 1 000 de metri în jurul țărmului atlantic, capitala Braziliei a fost ridicată în 41 de luni, în anii ’50.
Arhitectura orașului este considerată o capodoperă a secolului trecut și ca atare a fost adăugată pe lista Patrimoniului UNESCO, motiv pentru care vă și recomandăm să descoperiți orașul într-o vacanță. Conform presupunerilor, cei care au proiectat regiunea au intenționat ca acest oraș să aibă forma unei păsări în zbor, privit de sus. “Capul” este reprezentat de clădirile guvernamentale, tribunale, ambasade și Catedrala Holy Mother of Aparecida, “corpul” de școli, biserici, magazine și facilități sportive, în timp ce “aripile” sunt cartierele rezidențiale.
Atracția principală a capitalei braziliene este axa Eixo Monumental, unde sunt situate Piața celor Trei Puteri, congresul (Congresso Nacional), palatul prezidențial (Palácio do Planalto) și curtea supremă (Supremo Tribunal Federal), precum și pantheonul (Panteão) și o machetă a orașului. Pe Esplanada dos Ministérios o să vedeți simbolul Brasiliei, catedrala Holy Mother of Aparecida, una dintre minunile arhitecturale de aici – de neratat dacă ajungeți aici în vacanță!
Pentru gurmanzi - cele mai populare preparate sunt acarajé (gogoșele prăjite din plăcintă de fasole cu creveți), churrasco (friptură) și ceviche (salată cu fructe de mare). Destinații culinare cu mâncare specific braziliană pe care le recomandăm: Taypá Sabores Del Perú, Kiosky da Rosa și Feitico Mineiro. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Brasilia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Brasilia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Brasilia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Brasilia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Brasilia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Brasilia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Brasilia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Brasilia!

Alegeți hotel în Brasilia