Meniu

Căutați bilete de avion spre Florianopolis

Arată filtrele

Florianopolis

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC-3 (vara), UTC-2 (iarna)
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • O vacanță activă

  Florianopolis este locația perfectă pentru practicarea sporturilor pe apă și nisip. Echipamentele le puteți închiria de la centrele de pe plajă, iar dacă sunteți începători, puteți apela cu încredere la unul dintre instructori.

 • Distracție continuă

  Probabil cel mai renumit club din zonă este localul Confraria das Artes, de pe Plaja Lagoa da Conceição. În fiecare noapte, sute de turiști se strâng aici și petrec pe plajă până dimineață.

 • Insula de istorie

  La 36 de kilometri de oraș veți găsi insulița Ribeirão da Ilha, încântătoare prin centrul său vechi și Muzeul Etnologic. Expozițiile muzeului prezintă într-un mod deosebit istoria locurilor, și cu siguranță merită să le vizitați!

De ce merită să vizitați Florianopolis?

Orașul brazilian cunoscut printre localnici drept „Floria” se laudă, printre altele, cu plajele renumite în întreaga lume, clima prietenoasă și bucătăria savuroasă. Toate acestea fac dintr-o vacanță în regiune evadarea ideală din cotidian. 
Înainte să mergeți la plajă, vă recomandăm să vizitați celelalte puncte de interes turistic. Cel mai bun loc din care să începeți este piața din centrul istoric, Praça XV de Novembro. Aceasta găzduiește Catedral Mitropolitana, dar și arborele cu o vechime de peste 100 de ani, menționat în versurile imnului orașului. Un alt obiectiv căutat de turiști este Podul Hercílio Luz, ridicat în anul 1926, simbol al Florianopolisului.
Dacă sunteți iubitori ai sporturilor de apă sau al relaxării pe șezlong, aveți 42 de plaje dintre care să alegeți. Către nord veți găsi Jurerê, Daniela și Ingleses, cunoscute pentru priveliștile idilice și mulțimea de localuri de pe plajă. Către sud întâlnim Campeche, Armação și Morro das Pedras, iar mai la est Joaquina, Mole și Moçambique, preferate de către pasionații de sporturi pe apă. 
Florianopolis nu se dezminte nici când vine vorba de varietatea culinară. Fiind situată la țărmul oceanului, preparatele de bază sunt cele din pește și fructe de mare. Recomandările noastre sunt moqueca (mix de fructe marine în sos de lapte de cocos) și specialitățile din pește la grătar sau caracatiță. Încercați-le pe toate la unul dintre localurile: Nosso Bar, Rita Maria Lagosteria și Ostradamus.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Florianopolis pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Florianopolis pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Florianopolis, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Florianopolis?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Florianopolis atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Florianopolis

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Florianopolis

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Florianopolis!

Alegeți hotel în Florianopolis