Meniu

Căutați bilete de avion spre Recife

Arată filtrele

Recife

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Real brazilian (BRL)

 • Prima sinagogă

  Centrul Cultural Evreiesc din Pernambuco ființează în același loc unde a fost ridicată prima sinagogă evreiască din America, în 1640.

 • Artele și meseriile regionale

  Târgul de meserii din Praça do Arsenal da Marinha conferă vieții orașului un suflu aparte în fiecare după-amiază de duminică. De aici, puteți alege dintre sute de suveniruri meșteșugite de localnici.

 • Frevo din Recife

  Frevo, un stil de dans ce combină tradiția europeană cu cea africană a luat naștere în Recife. Acesta necesită îndemânare fizică, forță și abilități acrobatice.

De ce merită să vizitați Recife?

Recife este un oraș-port de pe coasta de nord-est a Braziliei, în statul Pernambuco, ridicat în 1537 de către portughezi. 
Ce nu trebuie să ratați: cartierul Antigo este locul cu cele mai impresionante clădiri restaurate din secolul 17. 
Puteți să vă petreceți serile în piața Pátio de São Pedro, admirând Concatedrala São Pedro dos Clérigos sau Casa Carnavalului cu galeriile sale de postere cu Carnavalul din Penambuco.
Vă recomandăm să vizitați și Casa de Cultură Pernambuco, o fostă închisoare din 1867. În loc de prizonieri, astăzi fiecare celulă găzduiește… câte un magazin cu suveniruri.
Boa Viagem este una dintre popularele plaje din Recife, așadar trebuie văzută dacă ajungeți aici în vacanță. Dacă sunteți însă genul mai activ în concediu, vă puteți îndrepta către plaja Maria Farinha sau Porto de Galinhas – amândouă sunt perfecte pentru scufundări.
Iarna au loc paradele Carnavalului local, asemănătoare celor din Rio de Janeiro. Petrecerea cea mai grandioasă are loc pe 14 februarie - Galo da Madrugada (Cocoșul de dimineață). Aceasta începe la 09.30, iar în jurul orei 618.00 ajunge în centrul vechi. Așadar, dacă vreți să prindeți distracția, asigurați-vă că vă rezervați vacanța în această perioadă.
Brazilienii sunt mari fani ai fripturilor la grătar și experți în a le prepara – la Restaurantul Pobre Juan vă veți convinge de asta! Ce mai recomandăm: restaurantul Chiwake (bucătărie peruană) și San Paolo Gelato Gourmet, unde veți găsi cele mai bune înghețate.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Recife pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Recife pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Recife, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Recife?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Recife atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Recife

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Recife

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Recife!

Alegeți hotel în Recife