Meniu

Bilete avion Paphos - Căutați bilete de avion spre Paphos

Arată filtrele

Paphos

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă, Turcă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cele mai frumoase mozaicuri

  Alocați timp pentru o vizită la parcul arheologic, unde veți întâlni mozaicuri antice perfect conservate. Unele clădiri au fost chiar recent descoperite. Să nu uitați să vă hidratați, deoarece o plimbare prin parc poate dura câteva ore bune.

 • Dragoste neîmpărtășită?

  Superstiții locale: dacă sunteți îndrăgostit, iar sentimentul nu este reciproc, vizitați Biserica Agios Agapitikos. Luați puțin din pământul din curtea interioară în schimbul unei monede, apoi adăugați-l în paharul din care va bea persoana iubită. 

 • Mini banane

  Asemenea banane pot fi degustate doar în Cipru. Deși ele cresc în zonă din abundență, aproape întreaga producție merge către piețele locale, deoarece conform standardelor europene, acestea sunt prea...scurte!

Zboruri ieftine către Paphos

Deși cursele directe din România în Paphos sunt operate de către o companie aeriană low-cost, aceasta nu este singura variantă de a rezerva bilete de avion la preț redus. În funcție de perioada de vacanță și de condițiile de care doriți să beneficiați în timpul zborului, puteți rezerva bilete de avion pentru zboruri dus-întors începând cu 15 euro. Aceste promoții sunt disponibile pe website-ul eSky, în secțiunea Oferte. Deoarece nu putem garanta menținerea ofertelor pe o perioadă nedeterminată, este recomandat să rezervați biletele de avion dorite înainte ca acestea să se epuizeze sau ca oferta să expire.

Rezervați rapid oferta de zbor către Paphos cu motorul de căutare de zboruri eSky

Pentru unii călători, planificarea și alegerea celei mai bune oferte de zbor este cea mai provocatoare parte a călătoriei. Pentru a simplifica întregul proces, motorul de căutare de zboruri eSky compară pentru dumneavoastră toate ofertele care v-ar putea interesa și vi le afișează pe cele mai relevante. Deoarece baza de date cuprinde peste 950 de companii aeriene de linie, de tip charter și low-cost, este cu mult mai probabil să găsiți rapid oferta ideală de zbor decât dacă ați compara ofertele disponibile în mod individual.

Motorul de căutare de zboruri eSky poate fi folosit de pe desktop, tabletă sau smartphone, rezultatele fiind întotdeauna cele mai potrivite pentru căutarea dumneavoastră. Pentru a găsi bilete ieftine de avion către Paphos este necesar să selectați aeroportul sau orașul din care călătoriți, apoi să setați Paphos ca aeroport de sosire. După ce alegeți datele de călătorie și numărul de bilete pe care doriți să le rezervați, veți avea acces, în numai câteva secunde, la cele mai bune oferte de zbor către Paphos.

Puteți sorta rezultatele în funcție de preț sau în funcție de timpul total de călătorie, astfel încât să găsiți cea mai avantajoasă ofertă pentru condițiile de călătorie de care doriți să beneficiați. În plus, puteți seta și alte filtre care să vă ajute să găsiți cele mai bune bilete de avion către Paphos – sau alte destinații. Acestea includ numărul de escale acceptat, companiile aeriene cu care doriți să călătoriți sau aeroportul de transfer, printre altele.

Câte aeroporturi sunt în Paphos?

Aeroportul Internațional Paphos (cod IATA: PFO) este al doilea cel mai important din Cipru, după cel din Larnaca, și este singurul care deservește orașul, dar și resorturile turistice din zonă. Deschis oficial din 1983, aeroportul a intrat sub administrația Hermes Airports Limited din 2006, fiindu-i extinsă capacitatea de gestionare a pasagerilor.

Deși aeroportul este unul de dimensiuni reduse, numărul de călători fiind mai mic de 3 milioane în 2018, peste 20 de companii aeriene operează curse regulate sau în regim sezonier către Paphos. De asemenea, aceasta este una dintre bazele companiei aeriene low-cost Ryanair, care oferă curse regulate către 18 destinații din Europa și Orientul Mijlociu și zboruri în regim sezonier către alte șapte orașe.

Ryanair este compania care operează cursele directe din România către Paphos, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. Cursele sunt efectuate în mod regulat, de două ori pe săptămână, adăugându-se un al treilea zbor în funcție de sezon – de exemplu, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Costul unei călătorii cu avionul din România în Paphos

Tarifele biletelor de avion către Paphos – sau orice altă destinație – se modifică în mod constant, în funcție de mai mulți factori. De exemplu, momentul din zi în care navigați printre oferte, dacă doriți să rezervați un zbor în timpul sezonului turistic sau în extra-sezon, ora sau ziua la care este programat zborul – toate acestea pot crește sau reduce semnificativ costurile unei călătorii către Paphos.

Dacă doriți să rezervați un zbor direct, costurile unui bilet de avion pe ruta București – Paphos poate începe de la 90 de lei, pentru biletele cumpărate în extra-sezon, cu opt săptămâni în avans. Pentru biletele cumpărate în ultima lună înainte de călătorie, costul mediu este de aproximativ 330 de lei pentru zborul dus către Paphos, în timp ce biletul cumpărat cu o zi înaintea zborului depășește 1000 de lei.

Cele mai mari prețuri pentru această rută sunt înregistrate în ultimele zile din luna decembrie și primele zile din ianuarie. Dacă doriți să petreceți Anul Nou în Paphos, cel mai indicat este să rezervați biletele de avion cu cel puțin patru luni în avans.

Când sunt biletele de avion către Paphos disponibile la cel mai avantajos tarif?

Faptul că zborurile directe către Paphos sunt operate de compania low-cost Ryanair face ca biletele de avion pe această rută să fie destul de accesibile în mod normal. Totuși, nu este exclus ca prețurile să fluctueze considerabil în funcție de interesul călătorilor față de o anumită cursă, de sezonul în care doriți să călătoriți, de timpul rămas până la călătorie sau de momentul în care efectuați rezervarea ofertei.

Biletele rezervate cu cel puțin opt săptămâni înaintea călătoriei vor avea prețuri mai avantajoase decât cele cumpărate în ultimele două luni, însă zborurile programate în preajma Crăciunului și a Anului Nou vor fi mai costisitoare decât în mod normal.

Pentru a vă asigura că plătiți cel mai bun preț pentru biletele de avion către Paphos, puteți crea o alertă de preț pe website-ul eSky. Opțiunea este disponibilă pe pagina de rezultate a zborului căutat. Sistemul vă va trimite în mod regulat notificări privind evoluția prețului biletelor de avion către Paphos, astfel încât să puteți rezerva oferta pe care o doriți.

Cum ajungeți în centrul orașului din aeroport?

Legătura dintre aeroport și centrul orașului este asigurată de mai multe modalități de transport. Car sharing-ul este destul de popular în zonă, aplicațiile folosite cel mai des fiind BlaBla Car și Uber. O alternativă sunt și taxiurile, disponibile în fața Terminalului Sosiri. Cele două companii de taximetrie recomandate de aeroport sunt Paphos Airport Taxi și Paphos Taxi Airport Services, ambele cu program non-stop și cu preț fix, în funcție de destinație.

Deoarece aeroportul se află la numai șapte kilometri distanță de oraș, există mai multe linii de transport în comun cu care puteți ajunge în Paphos sau în împrejurimi. Linia 612 circulă între aeroport și Autogara Centrală Kato Paphos, în timp ce linia 613 asigură legătura cu Autogara Karavella.

Tot în aeroport veți găsi disponibile servicii de închiriere a mașinilor, oferite de către companii precum Nippy Turtle, Andys EconomyCarHire, Europcar sau S & F Car Hire. Dacă alegeți această variantă este important să rețineți că în Cipru se conduce pe partea stângă a străzii, spre deosebire de majoritatea țărilor din UE.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Paphos pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Paphos pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Paphos, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Paphos?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Paphos atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Paphos

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Paphos

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Paphos!

Alegeți hotel în Paphos