Meniu

Căutați bilete de avion spre Larnaca

Larnaca

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă, Turcă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Opțiuni de cazare

  Puteți găsi cu ușurință hoteluri de clasă mijlocie în centrul orașului, unele dintre ele fiind deschise în case vechi restaurate. 

 • Transportul

  Autobuzele și taxiurile sunt disponibile, însă Larnaca este destul de mică, așladar o puteți străbate și la picior. 

 • Viață de noapte

  Baruri, puburi, cluburi de noapte – aveți de unde alege. Viața de noapte este extrem de activă în Larnaca – nu veți fi dezamăgiți. 

Unde găsiți bilete ieftine de avion spre Larnaca?

Biletele ieftine de avion spre Larnaca sunt mai simplu de rezervat ca oricând. Datorită tehnologiei virtuale folosite de motorul de căutare de zboruri eSky, tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele de călătorie și să setați preferințele de zbor. În numai câteva secunde, sistemul va căuta printre ofertele a sute de companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost, și le va afișa pe cele mai relevante pentru criteriile pe care le-ați selectat. Rezultatele afișate sunt sortate în funcție de preț, de la cele mai accesibile la cele mai scumpe.

Acest lucru vă poate economisi timp și bani în planificarea călătoriei spre Larnaca, deoarece spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, sistemul afișează toate ofertele disponibile în aceeași pagină de rezultate. Mai departe, puteți filtra ofertele în funcție de numărul de escale, de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți sau de orele planificate pentru decolare sau aterizare.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai actuale promoții la biletele de avion spre Larnaca, vizitați pagina Oferte de pe website-ul eSky. Aici sunt afișate locuri limitate la preț redus pentru zborurile spre Larnaca și multe alte destinații din lume, așadar merită să le rezervați până nu se epuizează.

Cum alegeți cea mai bună ofertă de zbor spre Larnaca?

Pentru a rezerva cele mai bune bilete de avion, vă recomandăm să luați în considerare câteva aspecte. Dacă sunteți pasionați de vacanțe prelungite, puteți căuta zboruri cu escală într-un alt aeroport european. Pentru același preț, sau chiar mai mic, puteți vizita două orașe – cel de transfer și orașul de destinație.

Serviciile suplimentare de care doriți să beneficiați în timpul călătoriei sunt, de asemenea, importante. Călătoriți cu bagaj de cală? Este important să aveți îmbarcare prioritară? Doriți să aveți incluse gustări sau mese în timpul zborului? Dacă aceste aspecte nu sunt importante pentru această călătorie, cea mai bună ofertă de zbor este oferită de companiile low-cost, care vă asigură locul în avion și bagajul de mână. În cazul în care doriți cel puțin un serviciu suplimentar, vă recomandăm să verificați ofertele tuturor companiilor aeriene. Este posibil ca prețul final pentru un bilet de la o companie de linie să fie mai avantajos decât rezervarea individuală a serviciilor la o companie low-cost.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion spre Larnaca?

Perioada în care călătoriți în Cipru este, poate, cel mai decisiv factor în ceea ce privește biletele de avion. Dacă alegeți să călătoriți vara, în timpul sezonului turistic, prețurile pot fi notabil mai crescute.

Datorită poziției geografice, Larnaca se bucură de vreme plăcută pe tot parcursul anului. Deși lunile de iarnă nu sunt tocmai potrivite pentru activități la plajă sau sporturi acvatice, temperaturile rareori scad sub 14 grade, atât în apă, cât și în atmosferă.

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletele de avion în timpul sezonului este cât mai devreme posibil. Ofertele last-minute pentru Larnaca nu sunt întotdeauna disponibile, iar prețurile pot crește foarte mult cu câteva zile înainte de decolare. Dacă datele de călătorie sunt flexibile, puteți găsi oferte avantajoase de zbor cu două sau trei luni înainte de călătorie.

Pentru a găsi bilete de avion spre Larnaca la preț promoțional, vizitați pagina Oferte de pe website. Aici veți găsi bilete la preț redus spre Larnaca, dar și către alte destinații din lume. Totuși, ofertele afișate sunt disponibile în număr limitat și merită să le rezervați rapid.

Cum puteți reduce costurile unei călătorii în Larnaca?

Odată ce ați stabilit ce tip de bilet doriți să achiziționați, aveți mai multe posibilități să reduceți costurile. Dacă urmează să înregistrați un bagaj de cală, alegerea unui zbor cu escală vă poate economisi câteva zeci sau sute de lei. Deși implică un interval mai lung de călătorie, incluzând timpul de la un zbor la celălalt, acesta poate fi un prilej să descoperiți un nou oraș.

O altă metodă prin care puteți plăti mai puțin pentru biletele de  avion este să planificați călătoria în timpul săptămânii, dimineața. Deoarece majoritatea călătorilor navighează pe website-urile de rezervări în week-end sau seara, acest lucru generează automat o creștere a tarifelor. În schimb, prețurile afișate în timpul săptămânii, între orele 03:00 și 09:00, vor fi mai mici, deoarece traficul de căutări este mai redus.

Aeroportul Internațional din Larnaca

Aeroportul Internațional Glafcos Clerides a fost inaugurat la începutul anului 1975, în urma închiderii forțate a aeroportului din Nicosia. Acesta și-a primit numele în 2016, în onoarea fostului președinte cipriot.

Aeroportul se află la o distanță de 4 kilometri de Larnaca și funcționează sub codul IATA LCA. Este cel mai aglomerat aeroport de pe insulă, cu un trafic de peste 8 milioane de pasageri în 2018. Acesta are două terminale – cel principal civil, și cel VIP, destinat curselor private – și o pistă. În 2018, numărul de aeronave care au decolat și au aterizat pe Aeroportul Glafcos Clerides a depășit 50.000.

Companii aeriene care operează pe Aeroportul Internațional Larnaca

Aeroportul este principala poartă de legătură cu Europa continentală și cu Asia. Peste 60 de companii aeriene operează curse regulate și charter în Larnaca, fiind una dintre destinațiile preferate ale iubitorilor de sporturi acvatice și plaje însorite.

Companii precum Cyprus Airways, Emirates, Qatar Airways sau Ural Airlines au ca destinație acest aeroport. De asemenea, companii low-cost precum Eurowings, Ryanair sau Transavia oferă curse către Köln, Stuttgart, Amsterdam și Bruxelles.

Din România, conexiunile directe spre Larnaca sunt asigurate de către Blue Air și TAROM pe ruta București-Otopeni – Larnaca și de către Wizz Air pe rutele Cluj-Napoca – Larnaca și Iași – Larnaca.

Cum ajungeți la aeroport?

Datorită distanței mici dintre aeroport și oraș, accesul se poate face foarte ușor. Dacă doriți să comandați un taxi, acestea sunt disponibile lângă ieșirea Sosiri. O călătorie între oraș și aeroport durează aproximativ 15 minute. De asemenea, puteți alege unul dintre autobuzele expres, care au curse frecvente între aeroport și Larnaca sau alte orașe din Cipru.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Larnaca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Larnaca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Larnaca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Larnaca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Larnaca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Larnaca

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Larnaca

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Larnaca!

Alegeți hotel în Larnaca