Meniu

Bilete avion Nicosia - Căutați bilete de avion spre Nicosia

Arată filtrele

Nicosia

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă, Turcă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Transportul urban

  Toate carnetele de șofer internaționale sunt valabile și în Cipru – nu uitați însă că traficul se desfășoară pe partea stângă, exact ca în Marea Britanie! În plus, transportul în oraș este destul de limitat.  

 • Viață de noapte

  Viața de noapte este extrem de activă miercurea, vinerea și sâmbăta – cu atât mai mult după luna aprilie, când tot orașul se animă. Veți găsi multe baruri și cluburi, multe dintre acestea organizând petreceri de zi și de noapte. 

 • Shopping și cadouri

  Dantelă de mână, armură lăcuită, perdele și fețe de masă țesute, mătase, covoare, produse de olărit și bunuri din piele – toate acestea pot fi găsite în magazinele de suveniruri. Și bineînțeles, nu uitați nici de brânza Hellim! 

Ce trebuie să știți despre Nicosia

Dacă plănuiți o vizită aici, luați în considerare că cea mai bună perioadă pentru asta este din martie până în octombrie. Important de știut este și că Nicosia este cel mai aglomerat oraș pe care îl veți găsi prin regiune. Sudul orașului este ocupat mai mult de greci, în timp ce nordul este locuit preponderent de turci. 
În timpul zilei, vă puteți pierde prin capitala Ciprului și să vă bucurați de căldură, dar și de mirosul specific de mare.
Seara, în schimb, vă recomandăm să explorați viața de noapte extrem de activă a Nicosiei – mai ales începând din luna aprilie, puteți să încercați arome de cocktailuri în numeroasele baruri și cluburi. 
Ce trebuie să vizitați? În primul rând, moscheea Selimiy – este una dintre cele mai importante construcții de pe insulă. Ridicarea acesteia a început în 1208, urmând să fie jefuită în 1373 și 1426, apoi  a fost puternic afectată de câteva cutremure. În 1571, a fost tranformată de către statul otoman în cea mai mare moschee din Cipru. 
Apoi, cartierul Arap Ahmet  - acesta găzduiește moscheea, mulțumită fundațiilor construite de pașa Arap Ahmet.
Când vine vorba de mâncare, nu putem să trecem cu vederea: hellim (un tip de brânză),  pește (doar suntem la Mediterană!) și Peach Kebab (nu, nu are piersici în el!), cunoscut și ca Chief Ali kebab.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Nicosia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Nicosia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Nicosia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Nicosia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Nicosia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Nicosia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Nicosia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nicosia!

Alegeți hotel în Nicosia