Meniu

Londra Paphos - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Paphos

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă, Turcă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cele mai frumoase mozaicuri

  Alocați timp pentru o vizită la parcul arheologic, unde veți întâlni mozaicuri antice perfect conservate. Unele clădiri au fost chiar recent descoperite. Să nu uitați să vă hidratați, deoarece o plimbare prin parc poate dura câteva ore bune.

 • Dragoste neîmpărtășită?

  Superstiții locale: dacă sunteți îndrăgostit, iar sentimentul nu este reciproc, vizitați Biserica Agios Agapitikos. Luați puțin din pământul din curtea interioară în schimbul unei monede, apoi adăugați-l în paharul din care va bea persoana iubită. 

 • Mini banane

  Asemenea banane pot fi degustate doar în Cipru. Deși ele cresc în zonă din abundență, aproape întreaga producție merge către piețele locale, deoarece conform standardelor europene, acestea sunt prea...scurte!

Paphos, locul unde s-a născut Afrodita

Legendele grecești spun că Paphos este locul de naștere al zeiței dragostei, Afrodita, ivită din spuma mării. Orașul a fost fondat în secolul 14, iar două secole mai târziu a fost ridicat sanctuarul Afroditei, cultul ei fiind definitoriu pentru Cipru până în zilele noastre. 

Paphos a fost Capitală Culturală Europeană în 2017, oferind o aură nouă atracțiilor vechi de secole. Un city break aici trebuie să includă vizite la edificiile istorice, care au plasat orașul pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Royal Tombs este unul dintre locurile în care veți resimți puternic greutatea istoriei, un complex antic cu peste 100 de morminte sculptate în piatră. Pe pereți se pot observa fragmente de fresce care prezintă viața cotidiană a localnicilor din acea vreme. Numele vă poate induce în eroare: nu este locul de odihnă al regilor, ci al aristocrației locale și a deputaților care au condus insula.

Pentru mese copioase în vacanță, trebuie să încercați meze: un platou compus din diferite preparate distribuite în porții mici, ceea ce face posibilă degustarea mai multor arome locale deodată. Pe farfurii sunt servite diferite tipuri de carne, fructe de mare, salate și fructe; vă recomandăm Sidayes, aflat pe Tasou Markou Avenu. La restaurantul Bacco puteți comanda carne de oaie, bucătarii de aici atingând perfecțiunea în prepararea acesteia. Toate aceste bunătăți se vor servi împreună cu un pahar de vin savuros, aromat, din struguri obținuți din plantațiile de viță de vie locale. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Londra spre Paphos pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Londra spre Paphos pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Londra spre Paphos, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Londra spre Paphos?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Londra spre Paphos atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Londra Paphos

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Paphos

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Paphos!

Alegeți hotel în Paphos