Meniu

Căutați bilete de avion spre Chișinău

Arată filtrele

Chișinău

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu moldovenesc (MDL)

 • Parcuri

  Chișinăul este foarte bogat în parcuri – printre cele mai emblematice și mai frumoase se numără Parcul Dendrarium, care este o explozie de culoare pe timpul verii, datorită numeroaselor specii de flori.

 • Biserici și locuri sacre

  De neratat este Catedrala Nașterea Domnului – construită în sec. 19 în stilul neoclasic rusesc, aceasta  fost transformată în muzeu pe timpul regimului sovietic, revenind d-abia când Moldova și-a câștigat independența.

 • Localuri

  Pentru o seară de karaoke într-un decor original, încercați Eli Peli Vocal Room. Presărat cu obiecte vechi și lumini fistichii, este locul cel mai bun pentru a lua pulsul orașului. În plus, meniul este bogat în opțiuni, iar mâncarea este delicioasă!

Cum puteți găsi zboruri ieftine spre Chișinău?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Chișinău, vă puteți folosi de motoarele de căutare de zboruri, care simplifică modul în care comparați ofertele de zbor. Astfel, puteți găsi foarte ușor bilete de avion spre aeroportul din Chișinău pe eSky. Mai multe companii aeriene oferă zboruri ieftine din România spre Chișinău. De exemplu, Air Moldova oferă curse directe pe ruta București-Otopeni – Chișinău, iar TAROM oferă zboruri din București-Otopeni și Timișoara.

O alternativă pentru conexiunile directe sunt zborurile cu escală. Deși călătoria durează mai mult, prețul poate fi mai avantajos.

Motorul de căutare de zboruri eSky poate fi folosit pe smartphone, desktop sau tabletă, astfel încât să puteți accesa oricând cele mai bune oferte de zbor spre Chișinău sau alte destinații. De asemenea, puteți descărca aplicația gratuită eSky pentru dispozitive mobile, unde veți găsi cele mai bune promoții la biletele de avion.

Către ce aeroport puteți zbura în Chișinău?

Capitala Republicii Moldova este deservită de Aeroportul Internațional Chișinău, care funcționează cu codul IATA KIV. Acesta este unul dintre cele mai vechi aeroporturi din Europa, primele zboruri fiind efectuate în 1926, pe rutele București – Galați – Chișinău și Iași – Chișinău.

Aeroportul este hub pentru companiile aeriene Air Moldova și FlyOne, și aeroport principal pentru compania low-cost Wizz Air.

Cu două piste folosite pentru decolări și aterizări, numărul de aeronave care au operat curse pe acest aeroport în 2018 a depășit 27.000. De asemenea, datorită planurilor de extindere, traficul de călători s-a apropiat de 3 milioane.

Zborurile ieftine din România spre Chișinău sunt oferite de Air Moldova, pe ruta București-Otopeni Chișinău și de TAROM, pe rutele Timișoara Chișinău și București-Otopeni Chișinău.

Cum puteți ajunge din aeroport în oraș?

Distanța de numai 13 kilometri dintre aeroport și Chișinău face ca transferul de la aeroport să fie foarte simplu. Troleibuzul 30 leagă aeroportul de centrul orașului și circulă în intervalul orar 06:00 – 23:00. Prețul unui bilet este de 2 MDL. De asemenea, puteți opta pentru maxi-taxi 165, o mașină plecând spre Chișinău la fiecare 10 minute.

Dacă preferați să călătoriți cu taxiul, companiile recomandate de aeroport sunt TAXI 14110 și TAXI 14008. Acestea oferă curse non-stop, iar mașinile sunt disponibile în fața terminalului sosiri.

Nu în ultimul rând, pentru a vă asigura confortul transportului pe durata șederii în Chișinău, puteți închiria o mașină de la una dintre companiile din aeroport. Puteți alege între Sixt Rent-a-car Moldova, InterRent, Avis Rent-a-car Chișinău și VipRent Moldova, printre altele.

Ce alte companii aeriene oferă curse către Chișinău ?

Aeroportul Internațional Chișinău leagă Republica Moldova de mai multe destinații din Europa, Asia și Orientul Mijlociu. Cele mai solicitate curse sunt cele către Moscova, operate de Aeroflot, Air Moldova și FlyOne, și cele către Turcia. Air Moldova oferă curse regulate către Istanbul și curse sezoniere către Antalya, în timp ce companii precum AtlasGlobal, FlyOne și Turkish Airlines oferă curse sezoniere de tip Charter către Antalya și Istanbul.

Alte companii aeriene cunoscute care oferă curse către Aeroportul Internațional Chișinău sunt LOT Polish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines sau Tandem Aero.

Cum comparați ofertele de zbor spre Chișinău?

Comparând prețurile biletelor de avion spre Chișinău – sau alte destinații – veți observa că nu numai companiile low-cost oferă tarife avantajoase. În funcție de tipul de bilet pe care doriți să îl achiziționați, este posibil să economisiți bani alegând să zburați cu o companie de linie. De exemplu, dacă preferați să călătoriți cu un bagaj de cală, acest serviciu este, de obicei, inclus în prețul biletului de avion pentru o companie de linie. În schimb, dacă doriți să înregistrați numai bagajul de mână, ofertele low-cost se dovedesc a fi cea mai bună alegere.

În cazul în care timpul total de călătorie nu este la fel de important ca prețul final, puteți alege un zbor cu escală. Dacă durata dintre zboruri este mai mare de patru ore, puteți petrece acest timp vizitând încă un oraș.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai bune oferte de zbor spre Chișinău și alte destinații din lume, accesați meniul Oferte de pe website-ul eSky. Deoarece promoțiile afișate aici sunt limitate, merită să profitați de acestea și să le rezervați cât mai rapid.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion spre Chișinău?

Faptul că prețul biletelor de avion se modifică în mod constant poate fi o provocare pentru mulți călători. Costul unei călătorii poate fi influențat atât de interesul călătorilor față de rută, cât și de momentul în care decideți să faceți rezervarea. Cu cât un zbor este mai solicitat – cum ar fi cele din București-Otopeni spre Chișinău – cu atât mai mici sunt șansele ca tarifele să scadă extrem de mult. De asemenea, ora la care este programat zborul contează destul de mult. Deoarece călătorii evită zborurile programate foarte devreme, este posibil ca prețul unui bilet pentru un zbor matinal să fie considerabil mai bun decât pentru cele programate în timpul zilei sau seara.

O altă metodă prin care puteți reduce costurile biletelor de avion este să planificați călătoria în timpul săptămânii. Astfel, ofertele afișate vor fi mai avantajoase, datorită traficului redus de căutări. Pe de altă parte, cele mai mari prețuri pentru zborurile spre Chișinău vor fi afișate seara sau în timpul week-end-ului, când călătorii au mai mult timp la dispoziție să își planifice călătoria.

Zboruri ieftine spre Chișinău

Datorită inovației tehnologice, planificarea unui zbor spre Chișinău la un preț accesibil este mai simplă ca oricând. Cu ajutorul newsletter-ului personalizat, puteți crea alerte prin care vă asigurați că biletele de avion se vor încadra în bugetul pe care l-ați alocat. Pentru a vă înscrie în acest newsletter trebuie să introduceți aeroportul de plecare și aeroportul de sosire (în acest caz, Aeroportul Internațional Chișinău), apoi să setați un preț pe care sunteți dispuși să îl plătiți pentru călătorie.

Când ofertele companiilor aeriene se vor plia pe criteriile dumneavoastră, veți primi un e-mail. Totuși, primirea acestui mesaj nu garantează menținerea ofertei pe termen nelimitat. De obicei, aceste promoții sunt limitate fie ca locuri, fie ca timp, așadar vă recomandăm să le rezervați în cel mai scurt timp de la primirea mesajului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Chișinău pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Chișinău pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Chișinău, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Chișinău?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Chișinău atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Chișinău

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Chișinău

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Chișinău!

Alegeți hotel în Chișinău