Meniu

Bilete avion Copenhaga - Căutați bilete de avion spre Copenhaga

Copenhaga

 • Informații generale

  Limba oficială Daneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana daneză (DKK)

 • Veneția din Nord

  Dacă vizitați Copenhaga, sunteți la numai 15 minute distanță de malul mării, deci trebuie să mergeți să admirați peisajul! În plus, există multe canale care se varsă agale în lacuri chiar în oraș – nu e de mirare că i se spune Veneția din Nord!

 • Mâncare

  Sezonieră, naturală, inovatoare, proaspătă – acestea sunt elementele definitorii pentru bucătăria daneză. Deși până de curând, aceasta nu era luată în considerare, acum s-a transformat într-una dintre destinațiile culinare de top ale Europei. 

 • Fashion și cumpărături

  Încă din anii ’60, moda a fost una dintre cele mai de succes industrii de export daneze. Designerii lor au devenit chiar mai populari în ultimii ani la nivel internațional, datorită producției variate, calitative și prețurilor accesibile.

Cum comparați tarifele de zbor și cum alegeți oferta potrivită?

Când planificați o călătorie, ca de exemplu, din România în Copenhaga, găsirea ofertei ideale de zbor poate să fie un proces dificil sau greoi. De obicei, acest lucru implică să comparați individual ofertele companiilor aeriene și să introduceți datele de zbor și preferințele de călătorie pe fiecare website. Totuși, alegerea ofertei ideale de zbor poate să fie cu mult mai simplă de atât.

Un motor de căutare de zboruri, precum cel oferit de eSky, afișează într-o singură listă de rezultate toate ofertele care se potrivesc criteriilor selectate de dumneavoastră. Cu o singură setare a preferințelor, veți putea alege dintre zboruri oferite de companii low-cost, de linie sau tip charter. Mai mult, puteți filtra rezultatele afișate în funcție de numărul de escale dorit, de compania aeriană cu care preferați să călătoriți, sau alte criterii.

Astfel, merită să comparați toate ofertele, întrucât puteți găsi tarife mai avantajoase la companiile de linie, în funcție de tipul de bilet pe care doriți să-l achiziționați. De exemplu, serviciile adiționale precum bagajul de cală este, de multe ori, inclus în prețul biletului de avion pentru companiile de linie.

Care e alegerea mai bună – zbor low-cost sau de linie?

Când planificați o călătorie spre Copenhaga, este important să luați în considerare toate preferințele de călătorie. Astfel, veți putea compara mai ușor prețul final al călătoriei.

De exemplu, puteți afla că nu numai companiile low-cost oferă bilete la prețuri promoționale. Puteți rezerva un bilet de avion din România în Copenhaga pentru 10 de euro sau mai puțin, fiind inclus numai transportul. În cazul în care doriți să beneficiați de servicii suplimentare (îmbarcare prioritară, bagaj de cală sau gustări în timpul călătoriei), va trebui să plătiți taxe adiționale.

Din acest motiv, merită să comparați toate ofertele, atât de la companii aeriene low-cost, cât și de linie. Dacă doriți să vă asigurați că sunteți la curent cu cele mai actuale promoții privind biletele de avion spre Copenhaga, accesați meniul Oferte de pe site-ul eSky. Aici veți găsi oferte de neratat spre destinații de top din întreaga lume. Deoarece numărul de locuri este limitat, vă recomandăm să nu amânați rezervarea.

Găsirea ofertei ideale de zbor spre Copenhaga

Cel mai simplu mod de a găsi zboruri ieftine spre Copenhaga este să folosiți un motor online de căutare de zboruri. Puteți găsi foarte ușor ofertele potrivite de zbor din România spre Copenhaga pe eSky. Cursele sunt operate din aeroporturile București-Otopeni și Sibiu.

Ruta București-Otopeni – Copenhaga este acoperită atât de Blue Air, cât și de Scandinavian Airlines, iar zborurile pe ruta Sibiu – Copenhaga sunt operate de Wizz Air.

Motorul de căutare eSky poate fi folosit pe computer sau dispozitive mobile, astfel încât să fiți conectați în permanență la cele mai bune oferte de zbor. Dacă doriți să aflați primii despre promoțiile la biletele de avion spre Copenhaga și alte destinații din lume, puteți descărca aplicația gratuită eSky.

Cum puteți economisi bani la biletele de avion spre Copenhaga?

Biletele de avion își pot modifica prețul de pe o zi pe alta – sau chiar de la o oră la alta. Așadar, există câțiva factori de care trebuie să țineți cont, în cazul în care doriți să economisiți bani la biletele de avion spre Copenhaga – sau spre orice altă destinație.

De exemplu, puteți rezerva bilete de avion la un preț mai avantajos dacă vă planificați călătoria în afara sezonului turistic. Cea mai aglomerată perioadă în Copenhaga este vara, când temperaturile sunt cele mai crescute. De asemenea, toamna și iarna sunt cunoscute drept „perioade de hibernare”, mai puțin primitoare pentru turiști, din cauza temperaturilor scăzute. Astfel, cel mai bun moment de a rezerva bilete ieftine spre Copenhaga și a vizita orașul este primăvara, când temperaturile încep să crească, însă prețurile sunt încă reduse.

Mai mult, datele de călătorie influențează, la rândul lor, prețul final pe care îl veți plăti. De exemplu, biletele rezervate pentru weekend vor fi mai scumpe decât cele pentru zilele lucrătoare.

Momentul în care căutați bilete de avion este, de asemenea, important. Deoarece majoritatea căutărilor au loc seara sau în timpul weekend-ului, rezultatele afișate în aceste perioade vor avea prețuri mai crescute decât în mod normal. Astfel, cele mai bune oferte vor fi afișate dimineața devreme, în timpul săptămânii, când numărul de căutări este mai redus.

Dacă doriți să primiți notificări personalizate pentru rutele de care sunteți interesați, vă puteți abona la newsletter-ul personalizat. Tot ce trebuie să faceți este să selectați ruta dorită și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pentru biletele de avion. Când oferta setată devine disponibilă, veți primi un mesaj. Vă puteți înscrie la un astfel de newsletter pe site-ul eSky. De reținut este faptul că promoțiile sunt, de obicei, limitate. Astfel, primirea mesajului nu garantează disponibilitatea ofertei pe termen nelimitat.

Aeroportul din Copenhaga

Capitala daneză este deservită de un singur aeroport, Aeroportul Copenhaga Kastrup (cod IATA: CPH). Acesta este al treilea cel mai aglomerat din Europa de Nord, cu un trafic de peste 30 de milioane de pasageri în 2018. Aeroportul deservește atât regiunea Øresund, cât și insula Zeelanda și partea de sud a Suediei. Aeroportul se află pe insula Amager, la 8 kilometri distanță de Copenhaga și aproximativ 24 de kilometri față de Malmö.

Inaugurat în 1925, este unul dintre primele aeroporturi civile din lume. Având două terminale și trei piste, acesta poate permite anual decolarea și aterizarea a peste 250.000 de zboruri.

De la aeroport în oraș

Odată ajunși în Aeroportul Kastrup, următoarea preocupare este transferul către oraș. Pentru a ajunge în Copenhaga, puteți folosi transportul în comun. Stațiile de autobuz se află la Terminalul 2 și Terminalul 3, de unde liniile 5A, 35 și 36 asigură conexiunea cu orașul pe parcursul întregii zile (linia 5A funcționează non stop).

Dacă destinația dumneavoastră finală este Malmö, stația de autobuz se află în afara aeroportului.

În cazul în care preferați să călătoriți cu taxiul, este important să știți că în acest aeroport există puncte diferite de plecare și de sosire cu taxiul. Astfel, punctele de sosire la aeroport se află la ambele terminale, însă punctul de plecare din aeroport este localizat la ieșirea din Terminalul 3.

De asemenea, există un număr de mașini dedicate pentru călătoriile în Suedia. Plățile cu cardul sunt acceptate în mare parte, indiferent de destinație.

Alte variante de transport sunt metroul, trenul și închirierea unei mașini. Puteți afla care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră de pe site-ul aeroportului, care pune la dispoziția călătorilor un calculator comparativ de timp.

Companii aeriene care operează pe aeroportul din Copenhaga

Aeroportul Copenhaga Kastrup este unul international, care conectează capital daneză de toate colțurile lumii. De aici au loc săptămânal zboruri către Beijing, Toronto, Reykjavík, New York sau Phuket, printre alte destinații.

Din acest aeroport operează peste 70 de linii aeriene, printre care Scandinavian Airlines, Royal Air Maroc, Emirates sau Air China. De asemenea, companii low-cost precum easyJet, Ryanair sau Vueling oferă curse intracontinentale regulate, la prețuri foarte accesibile.

Din România, zborurile pe ruta București-Otopeni – Copenhaga sunt oferite de Blue Air și Scandinavian Airlines, iar Wizz Air oferă zboruri din Aeroportul Internațional Sibiu.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Copenhaga pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Copenhaga pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Copenhaga, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Copenhaga?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Copenhaga atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Copenhaga

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Copenhaga

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Copenhaga!

Alegeți hotel în Copenhaga