Meniu

Căutați bilete de avion spre Billund

Billund

 • Informații generale

  Limba oficială Daneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana daneză (DKK)

 • În sânul naturii

  Dacă vă doriți o experiență de neuitat, vă sfătuim să nu ratați pentru nimic o vizită la Wadden Sea National Park – aici veți putea admira foci, morse și chiar balene. Nu vă uitați aparatul de fotografiat – o ocazie unică în viață!

 • Vârf de sezon

  Plănuind un city-break în zonă, țineți cont de faptul că în Danemarca, vacanțele încep în luna iulie – aspect important în evitarea cozilor pentru a vizita unul dintre obiectivele atât de râvnite de către turiști.

 • O călătorie în trecut

  Pasionații de istorie cu siguranță nu vor rata o vizită la Koldinghus, cel din urmă castel din regiunea Jutland ori în orașul din apropiere, Christanfeld, care se înfățișează astăzi turiștilor așa cum arăta cu 250 de ani în urmă.

Aeroportul din Billund

Aeroportul Billund este unul dintre principalele centre de tip cargo și charter din Danemarca, însă de aici sunt operate și curse comerciale regulate. Acesta a fost construit în anii 1960 ca un aeroport privat, finanțat de familia fondatoare a Grupului LEGO. Ulterior, a devenit aeroport public, primind codul IATA BLL.

Acesta se află la aproximativ trei kilometri distanță de Billund, în apropierea celui mai mare parc turistic din Danemarca, Legoland Billund. Datorită acestei poziționări, aeroportul a manevrat în 2018 peste 3,5 milioane de pasageri

Cum ajungeți din aeroport în centrul orașului?

Datorită distanței reduse, este foarte simplu să ajungeți din aeroport în oraș. Dacă vreți să folosiți transportul în comun, călătoria cu autobuzul durează aproximativ 10 minute. Din aeroport, puteți alege între liniile 912X, 144, 944X, 119, 166, 43 și 143.

O altă variantă preferată de localnici este serviciul de carsharing, GoMore. Practic, serviciul vă pune în contact cu alte personae care se află la aeroport și vor să meargă spre oraș. Astfel, costurile sunt mai reduse decât pentru un bilet de autobus, iar mediul înconjurător are și el de câștigat.

Dacă plănuiți să stați mai mult în Billund și considerați că aveți nevoie de o mașină, în aeroport veți găsi birouri de la mai multe companii de rent-a-car. Puteți alege între Budget, Enterprise, Sixt, Europcar, Avis și Hertz.

Nu în ultimul rând, dacă aveți nevoie de o singură cursă spre oraș, puteți apela fie la serviciul de taximetrie, fie la cel de închiriere limuzine.

Ce companii operează zboruri spre Billund?

Aeroportul Internațional Billund leagă orașul danez de mai multe destinații din Orientul Apropiat, Europa continentală și insule exotice. De exemplu, Sun Express oferă curse sezoniere spre Antalya, în timp ce Norwegian Air Shuttle operează zboruri spre Malaga, Ponta Delgada și Alicante.

Alte companii aeriene care aterizează pe aeroportul din Billund sunt British Airways, Air Cairo, KLM sau Lufthansa. Din România, cursele directe sunt operate numai de către Wizz Air, pe rutile București-Otopeni – Billund, Cluj-Napoca – Billund, Iași – Billund și, din septembrie 2019, și Timișoara – Billund.

Cum găsiți zboruri ieftine spre Billund?

Cea mai simplă metodă de a găsi zboruri la preț redus este să folosiți un motor de căutare de zboruri, precum cel oferit de eSky. Spre deosebire de website-ul fiecărei companii aeriene, acest motor de căutare verifică ofertele a peste 200 de linii și afișează numai rezultatele relevante pentru dumneavoastră.

Pentru a găsi cea mai bună ofertă pentru călătoria dumneavoastră, este important să luați în calcul și serviciile suplimentare de care doriți să beneficiați. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, este posibil să vă convină mai mult o ofertă a unei companii aeriene de linie, care oferă acest serviciu în prețul biletului de avion.

Folosind motorul de căutare de zboruri eSky, puteți filtra rezultatele în funcție de numărul de escale dorit, companiile aeriene cu care preferați să călătoriți, în funcție de preț sau de ora programată pentru decolare/aterizare.

Puteți accesa acest motor atât de pe dispozitive mobile, precum smartphone sau tabletă, cât și de pe desktop. O alternativă disponibilă pentru dispozitivele mobile este și aplicația gratuită eSky, unde sunt afișate cele mai bune oferte de preț la zborurile către Billund și zeci de alte destinații internaționale.

Când sunt biletele de avion spre Billund disponibile la cel mai mic preț?

Biletele de avion își pot modifica tarifele de pe o zi pe alta, sau chiar de la o oră la alta. Totuși, pentru a vă asigura că plătiți cel mai bun preț pentru biletele de avion spre Billund, vă recomandăm să țineți cont de câțiva factori.

Cel mai important lucru care influențează prețul final este timpul rămas până la efectuarea călătoriei. Este des întâlnită situația în care companiile aeriene oferă prețuri considerabil mai mici pentru locurile rămase libere pentru o anumită cursă. Acest lucru se poate întâmpla cu aproximativ două luni înainte de data programată a zborului. Totuși, aceste oferte nu sunt un obicei – în funcție de interesul pasagerilor față de rută, prețul biletelor poate crește progresiv.

De asemenea, perioada în care planificați călătoria este foarte importantă. City-break-urile în timpul sezonului turistic pot costa până la de două sau trei ori mai mult decât unul în afara sezonului, în lunile mai sau septembrie.

Dacă vreți să nu ratați cele mai bune oferte la biletele de avion din România spre Billund, vă puteți înscrie pentru un newsletter personalizat. Tot ce trebuie să faceți este să creați o ofertă de zbor, setând aeroporturile de plecare și destinația, și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pentru biletul de avion. Când oferta creată va deveni disponibilă, veți primi un mesaj. Deoarece locurile la preț promoțional sunt  limitate, vă recomandăm să rezervați biletele la cel mai scurt timp după primirea mesajului.

Găsiți oferta ideală de zbor spre Billund folosind motorul de căutare eSky

Există mai multe modalități prin care să căutați oferte avantajoase de zbor către Billund. Prima variantă este să comparați individual toate ofertele companiilor aeriene care oferă curse directe sau cu escală pe ruta de care sunteți interesați. Acest proces necesită foarte mult timp și răbdare și nu garantează că nu ați ratat vreo ofertă.

În schimb, motorul de căutare de zboruri eSky caută oferte de la peste 200 de companii aeriene low-cost, de linie sau tip charter, pentru a găsi cele mai bune bilete de avion pentru dumneavoastră. Veți găsi toate rezultatele pe aceeași pagină, fără să fie nevoie să introduceți datele de călătorie sau preferințele de zbor de mai multe ori, așa cum ați fi făcut-o pentru compararea individuală a ofertelor.

Mai departe, puteți filtra aceste rezultate în funcție de preț, de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți, de numărul de transferuri sau de ora programată pentru aterizare sau decolare. Aceste sisteme de filtrare vă pot economisi timp, răbdare și bani, astfel încât planificarea unei călătorii să fie mai simplă ca niciodată.

Cum puteți economisi bani la biletele de avion?

Deși prețurile biletelor de avion spre Billund sunt, în mare parte, accesibile, există câteva metode prin care puteți reduce și mai mult prețul. În primul rând, dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă recomandăm să zburați în timpul săptămânii (marți, miercuri sau joi), întrucât zborurile programate în weekend costă, de obicei, mai mult decât în mod normal.

O altă variantă este să călătoriți exclusiv cu bagaj de mână și să cumpărați de la destinație orice articol nepermis la îmbarcarea în avion. Dacă acest lucru nu este posibil, vă recomandăm să verificați și zborurile cu escală, oferite de companiile de linie. Deși prețul biletului de avion este mai mare, este posibil care prețul final pe care îl plătiți să fie mai mic decât dacă ați cumpăra bagajul de cală separat de la o companie low-cost.

Cele mai bune oferte la biletele de avion spre Billund – și multe alte destinații – le veți găsi pe pagina Oferte de pe site-ul eSky. Totuși, este important să rețineți că locurile sunt disponibile în număr limitat și că merită să le rezervați cât de rapid.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Billund pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Billund pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Billund, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Billund?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Billund atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Billund

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Billund

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Billund!

Alegeți hotel în Billund