Meniu

Căutați bilete de avion spre Canakkale

Arată filtrele

Canakkale

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Supraaglomerare în luna aprilie

  Pe 25 aprilie este Ziua Anzac, atunci când Forțele Aliate au aterizat în Peninsula Gallipoli în anul 1915. Acest lucru duce la o suprapopulare a orașului, devenind destul de greu să găsești o oază de liniște în acea perioadă.

 • Toate pânzele sus! Destinația: Asia

  Zilnic veți întâlni aici feriboturi ce vă vor transporta către partea asiatică a Strâmtorii Dardanele. Costul redus al unui bilet îmbie la o călătorie relaxantă, unde veți savura un pahar de çay turcesc și veți admira frumusețile regiunii.

 • Perla din Marea Egee: Insula Bozcaada

  O idee excelentă pentru vacanță este să vă îmbarcați la bordul unei bărci cu destinația Bozcaada. Locul atrage turiștii prin atmosfera unică, sutele de vapoare ancorate, arhitectura colorată și faimoasa dulceață de roșii.

Çanakkale: despre Troia și istoria Turciei moderne

Çanakkale este cel mai mare oraș din regiunea care a găzduit legendara Troia, iar calul troian din filmul Troia (2004) cu Brad Pitt este expus în zona portului. Asemenea Istanbulului, orașul se desfășoară pe două continente, Europa și Asia. 


Legăturile acestui oraș cu istoria nu se opresc aici:  pe data de 18 martie 1915, Çanakkale a fost locul unde artileria turcească a ținut piept asaltului flotei Aliaților. Episodul a fost consemnat pe piatra memorială de pe dealul din apropiere, cuvintele poetului Necmettin Halil Onan fiind inscripționate aici: „Oprește-te, călătorule! Acest pământ pe care-l calci astăzi a dat naștere unei ere.” Pentru un city break încărcat de istorie, vizitați Muzeul Militar care găzduiește rămășițele submarinului UB-46, o replică a puitorului de mine Nusret, și fortăreața de secol 15, Çimenlik. De asemenea, la aprox. 30 km în sudul orașului, puteți vizita ruinele orașului antic Troia, cunoscut din epopeea Iliada a lui Homer.

La pas pe promenadă veți observa vânzători ambulanți de produse culinare locale: porumb fiert, midii, produse de patiserie și brutărie și nu numai. Pentru o vacanță ca la carte, vă recomandăm unul dintre restaurantele din Piața Saat Kulesi Meydani, din apropierea Turnului cu Ceas (Kavala sau restaurantul de pe plajă, Kumsal Et & Balik), unde vă veți delecta cu specialități din pește (sardine, fructe de mare, midii și calamari) preparate cu ulei de măsline proaspăt. Halvaua din brânză dulce, Peynir Helvasi, este un desert pe cinste!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Canakkale pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Canakkale pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Canakkale, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Canakkale?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Canakkale atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Canakkale

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Canakkale

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Canakkale!

Alegeți hotel în Canakkale