Meniu

Bilete avion Dalaman - Căutați bilete de avion spre Dalaman

Arată filtrele

Dalaman

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Cumpărături în miez de noapte

  Ați ales Dalaman pentru un city-break? Să nu uitați cumva de suveniruri! Nu vreți să vă întoarceți acasă fără o amintire de pe meleaguri turcești. Standurile și buticurile vă vor primi cu drag, păstrându-și ușile deschise până târziu în noapte.

 • Paradisul pe pământ

  Dacă ați visat la clipe de absolută relaxare într-o stațiune cu peisaje idilice, Plaja Blue Lagoon este ACEL loc! Fiind o rezervație naturală, va trebui să achitați o taxă de acces, însă nu ezitați – merită prețul, pentru o astfel de experiență!

 • Trăiți turcește!

  Vă recomandăm să vă apropiați cât mai mult de tradițiile turcești și obiceiuri locale precum croșetatul, de la femeile din regiune, sau chiar să învățați întrebuințări tradiționale ale leacurilor și plantelor de leac, de la vracii de aici.

De ce merită să vizitați Dalaman?

Dalaman este un orășel încântător situat în districtul cu același nume, din Provincia Muğla (sud-vestul Turciei), devenit cunoscut la sfârșitul anilor ’80, când companii aeriene internaționale au început să opereze zboruri pe aeroportul din zonă. În prezent, acesta este tranzitat anual de peste 4 milioane de pasageri, făcând legătura cu peste 100 de destinații. Deși majoritatea se opresc aici doar în tranzit către alte resorturi, vă garantăm că merită să alegeți Dalaman ca destinație pentru un city-break. Puteți păși, spre exemplu, pe nisipul fin și curat al uneia dintre plajele turcești din oraș, cum ar fi Sarigerme, aflându-se la doar 15 minute distanță de centru. După o zi de scăldat în soare, cu siguranță vă veți bucura de un deliciu culinar servit la unul dintre localurile de pe faleză. Regiunea Dalaman este ideală și pentru iubitorii sporturilor de apă, care au ales să își petreacă un city-break aici. Dintre ofertele care v-ar putea face cu ochiul vă amintim croazierele către insulele din apropiere ori ședințele de scufundări oferite de instructori specilizați. Pentru și mai multă adrenalină, puteți încerca parapanta, având astfel ocazia să admirați panorama orașului de la înălțime. În ceea ce privește bucătăria tradițională, vă recomandăm câteva nume de localuri unde veți putea savura aromele turcești: Akkaya Garden (aflat pe Akkaya Mevki), Shef Brasserie (de pe 3/BEge Mah) sau Alp Sokak.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Dalaman pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Dalaman pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Dalaman, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Dalaman?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Dalaman atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Dalaman

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Dalaman

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Dalaman!

Alegeți hotel în Dalaman