Meniu

Bilete avion Ankara - Căutați bilete de avion spre Ankara

Arată filtrele

Ankara

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • Ce trebuie să savurați în Ankara?

  Noi am încercat și ne-au plăcut: Ankara Döner (asezonat cu spanac, salată și ceapă), fasolea Ankara și antikot. 

 • Ce cazare să alegeți?

  Ankara este unul dintre cele mai importante orașe din țară – nici nu e de mirare că puteți găsi peste 200 de hoteluri aici. Dintre toate zonele, Çankaya, Kavaklıdere, Ulus și Kızılay sunt cele mai recomandate districte pentru cazare.

 • Transportul public

  Există două linii care oferă transport subteran, incluzând aici Ankaray, care este un sistem feroviar, și metroul. Orașul are și o rețea destul de mare de autobuze. În zonele unde există metrou, nu veți găsi autobuz însă. 

Ce trebuie să știți despre Ankara

Ankara este capitala Turciei și al doilea oraș ca mărime din țară. Deși nu se cunoaște exact data la care a fost fondat, se estimează că orașul a existat ca așezare încă din perioada paleolitică.  
Ce nu trebuie să ratați în Ankara?
Puteți vizita Parcul Kuğulu și să savurați un ceai bun, alături de niște găluște. Puteți merge la Atakule, un oraș modern și tehnologic, și să admirați orașul de la înălțime.
Vă recomandăm să treceți și pe la Ferma Forestieră Atatürk – aici au și o grădină zoologică și este un loc numai bun pentru relaxare.
Moscheea Hacı Bayram Veli și Mormântul, Baia Romană și Columna lui Iulian sunt foarte apropiate una de cealaltă – toate sunt de-a dreptul copleșitoare.
Muzeul Războiului de Independență este deschis în prima clădire a Parlamentului. Pe 23 aprilie, 1961, a fost deschis publicului sub titulatura "Muzeul Turcesc al Marii Adunări Naționale", urmând ca de-abia în 1981 să preia numele cu care este cunoscut astăzi.  
Baia Romană a fost construită de împăratul roman Caracalla în numele lui Asklepios, zeul sănătății. Astăzi, platforma are ruine romane la suprafață și rămășițe ale așezării frigiene sub acestea. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Ankara pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Ankara pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Ankara, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Ankara?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Ankara atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Ankara

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Ankara

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Ankara!

Alegeți hotel în Ankara