Meniu

Căutați bilete de avion din Luxemburg

Luxemburg

 • Luxemburg
 • Informații generale

  Limba oficială Luxemburgheză, Germană, Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Magazinele luxembourgheze

  În timpul zilelor lucrătoare, magazinele rămân deschise până la ora 19:00, iar duminica doar până la 13:00. Țineți cont de acest orar și cumpărați suvenirurile din vreme!

 • Închis la muzeu

  Muzeele din oraș sunt puncte de atracție pentru majoritatea turiștilor. Dacă doriți să le vizitați, țineți cont că în zilele de luni majoritatea își închid porțile.

   

 • Locuri multiculturale

  O altă curiozitate a locurilor o constituie faptul că aproape 40% din populația luxembourgheză este formată din străini, fiind cel mai ridicat procent din întreaga Europă.

   

Luxembourg, printre cele mai bogate orașe multiculturale din lume

Luxembourg, capitala țării cu același nume, este așezat la confluența râurilor Alzette și Pétrusse și este încărcat de istorie. Fără îndoială, Luxembourgul este o regiune importantă pe harta Europei. Pentru că este situat la granița cu Germania, Belgia și Franța, majoritatea indicațiilor pe care le veți primi de la localnici vor fi în franceză sau germană, rareori în engleză. Cetățenii regiunii se numără printre cei mai înstăriți din întreaga lume, fapt pe care îl veți putea observa cu ușurință în stilul lor de viață, cât și în clădirile de birouri impozante de pretutindeni. 

Așadar, dincolo de latura istorică a orașului, aici veți găsi oameni care știu să se relaxeze – de exemplu, accesul în cluburile de noapte este gratuit.

Un astfel de oraș merită vizitat în întregime în timpul unui city break. Cea mai bună opțiune pentru o excursie fără griji este cardul turistic Luxembourg, care vă garantează acces la majoritatea muzeelor și a mijloacelor de transport. Îl puteți achiziționa cu ușurință de pe internet sau de la chioșcurile din întreaga țară, și poate fi personalizat în funcție de grupul cu care călătoriți. 
 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Luxemburg pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Luxemburg pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Luxemburg, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Luxemburg?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Luxemburg atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Luxemburg