Meniu

Căutați zboruri de la aeroportul Bacău George Enescu Intl

Arată filtrele

George Enescu

 • Informații generale

  Limba oficială Română
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leu (RON)

 • Cumpărături

  Dacă doriți să mergeți la o sesiune de shopping, vă recomandăm Arena Mall – veți putea vizita peste 100 de magazine, dar și restaurante, locuri de joacă pentru copii, zone de fitness și wellness, bowling, biliard, cazino și cinema multiplex.

 • Mâncare

  Dacă vreți să vă delectați cu mâncare delicioasă, vă recomandăm restaurantul Valhalla. Porțiile sunt mai mult decât generoase și puteți alege dintre numeroase tipuri de fripturi, mâncăruri tipic românești sau, după preferințe, bucătărie vegetariană.

 • Cafenele

  De departe cea mai căutată este Inside Lounge, situată pe strada Oituz, nr 77. Pe lângă faptul că au un meniu de băuturi destul de variat, vă puteți bucura și de o narghilea aromată alături de prieteni, într-o atmosferă relaxantă.

Bacău

Chiar dacă orașul în sine este mai modest în ceea ce privește obiectivele turistice, județul Bacău în schimb oferă o paletă destul de largă de opțiuni. Dacă aveți drum doar prin oraș, vă recomandăm să-l luați la pas și să descoperiți zona centrală, care este presărată cu spații verzi. De asemenea, trebuie neapărat să vedeți Biserica Precista – construită în sec. 15 de fiul lui Ștefan cel Mare, este un loc extrem de liniștit unde vă puteți retrage pentru a vă odihni. În plus, grădinile bisericii sunt absolut superbe, în timp ce zidurile care înconjoară zona oferă un sentiment de siguranță și protecție față de agitația orașului.

Pentru a descoperi farmecul întregii regiuni, vă recomandăm să închiriați o mașină și să explorați de asemenea:

 1. 300 de scări (Slănic Moldova) – un traseu nemaipomenit, care, deși se poate dovedi provocator în anumite zone, merită efortul pentru priveliști.
 2. Parcul din Slănic Moldova – un loc perfect pentru a vă bucura de aerul curat, pentru a asculta sunetele liniștitoare ale naturii sau pentru a vă odihni la un picnic în cuplu sau cu familia.
 3. Cheile Slănicului (Slănic Moldova) – pentru iubitorii de natură, este un loc nemaipomenit de relaxare și deconectare. În plus, izvoarele de apă naturale sunt accesibile fără taxe suplimentare și sunt recunoscute ca fiind recomandate pentru diverse afecțiuni (variază în funcție de mineralele din apă).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Bacău George Enescu Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Bacău George Enescu Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Bacău George Enescu Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Bacău George Enescu Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Bacău George Enescu Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din Bacău George Enescu Intl