Meniu

Căutați bilete de avion din Cluj-Napoca spre Hurghada

Arată filtrele

Hurghada

 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +2
  Valută: Liră egipteană (EGP)

 • Ca ciupercile după ploaie

  Comparația aceasta este potrivită pentru ritmul de dezvoltare hotelieră în regiune. În anul 1956 s-a ridicat primul hotel aici, iar astăzi numărăm nu mai puțin de 300 de astfel de locații de profil, răspândite pe un areal de 60 de kilometri.

 • Un cartier șic

  Dacă doriți să trăiți cu adevărat o experiență egipteană, vizitați zona sa aparte, anume Cartierul Dahar. Porniți într-o plimbare printr-una dintre cele mai mari piețe urbane și savurați o cafea turcească aromată la unul dintre localurile de aici.

 • Frumusețea mării

  Cu siguranță merită să vă dedicați cel puțin o zi spre a porni într-o aventură pe mare. Multe firme de închirieri vă vor pune la dispoziție bărci sau iahturi cu podea transparentă, permițându-vă admirarea vieții marine pe măsură ce înaintați în larg.

Hurghada – explorarea Mării Roșii prin sporturile nautice

Hurghada este locul preferat de milioane de turiști anual, în căutare de o vacanță pe coasta Mării Roșii. Loc ideal pentru pasionații de scufundări, situat între 50 de recife de corali precum Erg Abu Ramada, Omo Gammar, Shabroor Om Gammar sau South Abu Ramada, localitatea încântă și prin varietatea de sporturi ce se pot practica pe apă: kitesurf, windsurf sau surf. Condițiile climatice sunt și ele perfecte așa că ce mai așteptați? Rezervați un bilet de avion și o cameră la unul dintre hoteluri și poftiți în Egipt!

O vacanță în Hurghada nu înseamnă, însă, doar plajă sau scăldatul în valurile mării înspumate. Mai înseamnă, de exemplu, goana după suveniruri la una dintre piețele din oraș, unde sutele de standuri multicolore vă vor îmbia cu felurite condimente aromatice, ceaiuri speciale ori chilipiruri pentru care va trebui neapărat să vă tocmiți – localnicii iubesc să facă asta iar turiștii sosiți pe tărâmuri egiptene nu îi dezamăgesc niciodată.

Terasele, barurile și restaurantele vă așteaptă și ele în Egipt! De la foarte popularul Le Garage – Gourmet Burger, specializat în ce altceva dacă nu în burgeri de primă clasă, până la fructele de mare delicioase servite la The Heaven sau Chuchichaschtli, un local cu specific internațional, toate vor fi bucuroase să le pășiți pragul, spre a le degusta bunătățile și a vă oferi clipe de neuitat în orașul de pe malul mării.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cluj-Napoca spre Hurghada pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Hurghada pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cluj-Napoca spre Hurghada, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca spre Hurghada?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cluj-Napoca spre Hurghada atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Cluj-Napoca Hurghada

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Hurghada

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Hurghada!

Alegeți hotel în Hurghada