Meniu

București Zakynthos - Căutați bilete de avion

Zakynthos

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Unde petrecem?

  Viața de noapte a insulei se dezlănțuie în orășelul Laganas, aflat pe țărmul dinspre sud-est, unde cluburile și localurile sunt în majoritate în aer liber.

 • Plaja fără turiști

  Este greu de găsit o plajă pustie aici, însă există unele stațiuni mai puțin populare în rândul turiștilor și asta nu pentru că le-ar lipsi strălucirea sau pitorescul. Vă recomandăm Ambolua, din apropierea urbei Nemerilos, în nord.

 • Galazia Spilia

  Pe țărmul estic al Peninsulei Skinari veți descoperi un colț de rai: Blue Coves, Resortul Golful Albastru. Numele provine de la interiorul peșterilor și al întregului golfuleț, în care este reflectată nuanța de un albastru de turcoaz a apei! 

   

Insula Zakynthos: unde ruralul și tradiționalul coexistă armonios cu turismul

Despre orașul Zakynthos știm că a fost distrus de un cutremur devastator în anul 1953. Cu timpul însă, întreaga insulă Zakynthos a reușit să renască din propria cenușă, transformându-se în ceea ce este astăzi: un loc ideal pentru petrecerea vacanțelor. Arhitectura clădirilor reconstruite după cutremur încântă privitorii. Și, pe lângă centrul său istoric, trebuie să vă spunem despre castelul de pe deal, o fortăreață venețiană impresionantă ridicată la înălțime pe locul unei vechi citadele.

Suntem convinși însă că nu ați ajuns în Grecia cu gândul să vă petreceți toată ziua pe străzi. Cu siguranță abia așteptați să vă scăldați în voie la soare, în apele cristaline ale mării. Pentru a ajunge pe cea mai populară dintre plaje, Navaggio, va trebui să faceți o scurtă călătorie în larg, deoarece golful este plin de roci imense, ce fac greu accesibilă deplasarea către resort. Tot în Zakynthos, către sud, veți regăsi renumita plajă Gerakas, unde accesul se face contra cost și unde turiștii aflați în vacanță nu pot petrece mai mult de trei ore. Noaptea accesul este complet restricționat. De ce? Motivul principal îl constituie familiile de broaște țestoase caretta, o specie protejată de către localnici.

În căutare de liniște și tradiții, vă vom purta mai departe pașii către sătucul Zakynthos, aflat pe Peninsula Keri, spre sud, unde veți afla case bine conservate de dinainte de cutremurul care a speriat întreaga țară secolul trecut, dar și un far și un vechi port.

 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Zakynthos pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Zakynthos pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Zakynthos, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Zakynthos?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Zakynthos atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Zakynthos

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Zakynthos

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Zakynthos!

Alegeți hotel în Zakynthos