Meniu

Căutați bilete de avion spre Tel Aviv

Arată filtrele

Tel Aviv

 • Informații generale

  Limba oficială Ebraică, Arabă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Shekel nou (ILS)

 • Orașul cu un design impresionant

  Este aproape imposibil să vă rătăciți în Tel Aviv. Cele mai importante străzi se întind de-a lungul mării. Pe prima dintre ele se află hoteluri, pe a doua, restaurante, iar mai departe găsiți mall-uri și stația de autobuz.

 • Vizite gratuite

  Verificați informațiile despre unde și când au loc tururile cele mai importante ale orașului. Nu va trebui să plătiți pentru această plimbare. În plus vi se pune la dispoziție chiar și un ghid în limba engleză.

 • Cinci kilometri de promenadă

  Pentru a vă bucura de un apus de soare incredibil, porniți la pas pe promenada întinsă pe cinci kilometri în lungul plajei, până la portul Jaffa. În timpul acestei plimbări puteți vedea cele mai importante atracții turistice ale orașului Tel Aviv.

Ce aeroporturi sunt în Tel-Aviv?

Al doilea cel mai popular oraș din Israel este deservit de două aeroporturi, unul pentru zboruri internaționale și unul de dimensiuni reduse, unde sunt operate zboruri domestice sau legături cu Cipru. Tel Aviv-Sde Dov (cod IATA: SDV), aeroportul local este situat în oraș și este unul dintre aeroporturile principale pentru companiile Israir Airlines și Arkia Israel Airlines.

Cel de-al doilea aeroport, Tel Aviv-Ben Gurion (cod IATA: TLV) este cel mai aglomerat din țară. Cu 23 de milioane de pasageri în 2018, acesta face parte din Top 5 aeroporturi din Orientul Mijlociu din punctul de vedere al experienței de călătoriei și al nivelului de securitate. Acesta se află la o distanță de 15 kilometri de Tel Aviv și aproximativ 40 de kilometri de Ierusalim.

Ce companii aeriene operează curse de pe aeroportul principal din Tel-Aviv?

Aeroportul Ben Gurion este unul de dimensiuni impresionante, peste 150.000 de curse fiind efectuate în 2018. Datorită multiplelor sisteme de securitate, acesta este cel mai sigur aeroport din întreaga lume.

Rutele acoperite includ atât destinații pe distanțe medii și scurte, cât și zboruri de cursă lungă. Astfel, printre cele mai cunoscute companii aeriene care operează curse pe distanțe lungi de pe aeroportul Ben Gurion se numără Air Canada, American Airlines, Korean Air sau Thai Airways.

Cursele de distanțe mici și medii sunt operate de companii precum Swiss, Turkish Airlines, Blue Air sau Lufthansa.

Cursele din România spre Tel-Aviv sunt oferite de mai mulți operatori, din diferite aeroporturi. Pentru ruta București-Otopeni, puteți alege între Arkia, Blue Air, El Al Israel Airlines, Ryanair, TAROM și Wizz Air. De asemenea, zboruri sezoniere între cele două orașe sunt oferite și de Air Bucharest și Bluebird Airways.

Dacă preferați să zburați din Cluj-Napoca spre Tel-Aviv, cursele sunt oferite de Wizz Air și, până la 30 iunie 2019, și de către Blue Air. Pentru cursele Iași – Tel-Aviv, puteți alege între TAROM și Wizz Air. De asemenea, Wizz Air oferă zboruri spre Aeroportul Internațional Ben Gurion și din Craiova, Sibiu și Timișoara.

Cum găsiți cele mai bune oferte de zbor spre Tel-Aviv?

Călătorii care caută bilete ieftine de avion spre Tel-Aviv – sau orice altă destinație – verifică, de obicei, ofertele fiecărei companii aeriene. Acest proces poate fi unul lung și dificil, deoarece implică introducerea datelor de călătorie și a preferințelor de zbor pe website-urile tuturor liniilor aeriene care operează pe ruta aleasă. Datorită inovației tehnologice, găsirea celor mai avantajoase oferte este mult mai ușoară.

Puteți găsi toate ofertele companiilor aeriene într-un singur loc, folosind motoarele de căutare de zboruri. Motorul oferit de eSky afișează în aceeași pagină de rezultate zboruri oferite de companiile de linie, low-cost sau charter. Sistemul va afișa prima dată cele mai relevante opțiuni pentru criteriile selectate de dumneavoastră, oferindu-vă posibilitatea să filtrați mai departe rezultatele în funcție de companiile aeriene preferate, de numărul de escale dorit și alte criterii.

Așadar, pentru a găsi oferta ideală este foarte important să stabiliți care sunt serviciile de care doriți să beneficiați înainte, în timpul și după efectuarea zborului. De cele mai multe ori, prețul unui bilet de avion la o companie de linie include și bagajul de cală sau alte beneficii care, achiziționate separat, este posibil să vă coste mai mult.

Unde găsiți prețuri promoționale pentru biletele de avion?

Comparând prețurile biletelor de avion spre Tel-Aviv, veți observa că cele mai bune oferte de zbor sunt oferite de companiile Blue Air și Wizz Air. Totuși, puteți ajunge din România în Tel-Aviv la prețuri la fel de avantajoase și călătorind cu companiile aeriene de linie.

Acest lucru depinde de mai mulți factori, precum serviciile adiționale pe care le doriți (bagaj de cală, îmbarcare prioritară, gustări sau mese în timpul zborului etc.) sau datele călătoriei. Deși acest proces necesită răbdare și verificarea prețurilor în mod regulat, este posibil să economisiți o sumă considerabilă pentru biletele de avion spre Tel-Aviv.

Un mod eficient de a găsi bilete la cel mai mic preț este să planificați călătoria cu cel puțin câteva luni înainte. De obicei, tarifele afișate cu trei sau patru luni înainte de zbor sunt cele mai avantajoase.

Dacă vreți să vă asigurați că nu ratați promoțiile companiilor aeriene, vizitați pagina Oferte de website-ul eSky. Aici veți găsi cele mai bune prețuri la zborurile spre Tel-Aviv și multe alte destinații din lume. Deoarece ofertele listate pe această pagină sunt limitate, acestea se pot epuiza rapid. Așadar, vă recomandăm să rezervați biletele imediat ce ați găsit oferta ideală.

Când e cel mai bun moment pentru a cumpăra biletele de avion spre Tel Aviv?

Dinamica tarifelor pentru biletele de avion poate să fie o provocare pentru mare parte din călători. Pentru a rezerva bilete de avion spre Tel Aviv la preț redus este nevoie să luați mai multe aspecte în calcul. De exemplu, interesul călătorilor față de ruta selectată poate să influențeze prețul final pentru călătorie. Pentru rutele de interes mediu sau redus, prețul biletelor este mai mic. În schimb, cu cât zborul este mai solicitat – cum ar fi zborul pe ruta București Tel Aviv – probabilitatea ca prețul să scadă sub un anumit prag este mai mică.

Un alt lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare înainte de planificarea călătoriei este data plecării. Zborurile din weekend pot fi considerabil mai scumpe decât cele din timpul săptămânii. Dacă datele de călătorie sunt flexibile, vă recomandăm să vă programați zborurile în timpul săptămânii.

Momentul în care căutați ofertele de zbor este, de asemenea, important. Deoarece majoritatea căutărilor au loc în timpul weekend-ului sau seara, prețurile afișate în aceste intervale vor fi mai crescute. În schimb, ofertele afișate în timpul săptămânii, dimineața, sunt cele mai avantajoase.

Cum planificați călătoria la cel mai bun preț spre Tel-Aviv?

Când planificați călătoria spre Tel-Aviv, cel mai simplu mod de a vă asigura că ați ales cea mai bună ofertă este să folosiți un motor de căutare de zboruri.

Veți găsi bilete ieftine de avion de la companii precum Blue Air, Wizz Air sau Ryanair, însă în funcție de preferințele de călătorie, puteți găsi bilete la fel de avantajoase și de la TAROM, El Al Israel Airlines sau Arkia.

Dacă preferați vacanțele prelungite, o variantă care merită luată în considerare sunt zborurile către Aeroportul Tel Aviv-Sde Dov, cu escală în Cipru sau alte orașe din Israel. De obicei, prețurile pentru aceste zboruri sunt mai reduse, atât datorită escalei, cât și datorită faptului că aeroporturile sunt mai puțin aglomerate.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pentru zboruri ieftine spre Tel-Aviv pe desktop, smartphone și tabletă. O altă modalitate de a găsi cele mai actualizate oferte la biletele de avion spre diferite destinații din lume este să descărcați aplicația gratuită eSky.

Ce opțiuni aveți pentru transferul de la aeroport?

Pentru a ajunge din aeroportul principal în oraș puteți închiria o mașină din aeroport. Aici veți găsi birouri de la mai multe companii care oferă servicii de acest fel, printre care Thrifty, Hertz și Shlomo Sixt.

Dacă preferați să mergeți cu un taxi, vă recomandăm să apelați la șoferii autorizați. Locurile dedicate companiilor de taximetrie sunt la parter, lângă ieșirea Poarta 3, și la etajul 2, lângă ieșirea Poarta 21. De asemenea, taxiurile situate la etajul 2 au o listă de destinații cu preț redus.

Transportul în comun este integrat la nivel național, astfel încât puteți folosi același tip de bilete și pentru autobuze, tramvaie și trenuri, folosind cardul Rav-Kav. O călătorie cu trenul până la Gara Centrală Tel-Aviv durează 18 minute, iar serviciul funcționează non-stop, cu excepția sărbătorilor evreiești și a Șabatului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Tel Aviv pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Tel Aviv pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Tel Aviv, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Tel Aviv?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Tel Aviv atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tel Aviv

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Tel Aviv

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tel Aviv!

Alegeți hotel în Tel Aviv