Meniu

Bilete avion Kavala - Căutați bilete de avion spre Kavala

Arată filtrele

Kavala

 • Informații generale

  Limba oficială Greacă
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • O excursie în Thassos

  Cât sunteți în Kavala, merită să faceți o excursie pe insula Thassos din apropiere. Cursele cu feribotul pleacă de cinci ori pe zi și o călătorie durează un pic peste o oră.

 • Delicii locale

  Odată ajunși în Thassos, merită să gustați delicatesa locală – mierea produsă pe loc. O puteți gusta și cumpăra de la fiecare colț de stradă, în aproape orice formă.

 • Dealul legendelor

  La 40 de kilometri de Kavala veți găsi frumosul lanț muntos Pangajon. Legenda spune că oracolul din vârful acestuia era la fel de mare ca cel din Delphi, cel puțin după credințele localnicilor.

De ce merită să vizitați Kavala

Kavala este un oraș situat în partea de nord-est a Greciei continentale, în regiunea Macedoniei de Est și a Traciei. Situată la Marea Egee, vis-a-vis de insula Thassos, este unul dintre cele mai importante porturi din țară. Este localizat pe dealul muntelui Simbólon, și istoria sa este o combinație de influențe grecești, romane și bizantine.

Cel mai frumos district din Kavala este Panagia, ale cărui clădiri amintesc de frumusețea secolelor 18 și 19. Vă sfătuim să căutați casa turcească bine întreținută în care se presupune că a fost născut Muhammad Ali. Alte repere după care vă sfătuim să vă uitați sunt citadela bizantină și apeductul de aproape 300 de metri, construit din ordinul Sultanului Suliman Magnificul, care stăpânea regiunea în secolul 16.

Deasupra orașului tronează castelul de pe dealul Panagia. Pentru a ajunge aici, veți avea nevoie doar de o plimbare de douăzeci de minute. Peisajul orașului și al mării nesfârșite, văzute din castel, vă va fascina și va face ca plimbarea să merite.

Dat fiind că vă aflați la malul mării Egee, trebuie să încercați fructele de mare și celelalte feluri tradiționale. Un restaurant popular este Balaouro, pe 19 Thassou, faimos pentru prepararea creveților și moluștelor, dar și pentru salatele proaspete. De asemenea, la Sousouro pe 4 Agiou Nikolaou veți găsi preparate tradiționale gătite excelent, însoțite de vin delicios și muzică.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Kavala pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Kavala pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Kavala, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Kavala?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Kavala atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Kavala

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Kavala

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Kavala!

Alegeți hotel în Kavala