Meniu

Căutați bilete de avion spre Goteborg

Arată filtrele

Goteborg

 • Informații generale

  Limba oficială Suedeză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana suedeză (SEK)

 • Ce trebuie să savurați în Göteborg?

  Am gustat și ne-au plăcut: somonul cu pește și cartofi, kanelbulle (biscuit împletit tradițional cu scorțișoară) și glöck (vin fiert cu mere sau scorțișoaraă, servit preponderent iarna).

 • Turul cu barca

  Este unul dintre cele mai bune modalități de a cunoaște orașul. Mergând agale pe canal, veți putea admira priveliștile orașului, acompaniați de ghizi care vă vor povesti lucruri fascinante despre istoria Suediei. 

 • Dialectul

  Göteborg are propriul său dialect (Göteborska). Deși standardele de la Stockholm sugerează vocabularul suedez și dialectul acesta nu este luat în serios, el s-a păstrat. "Göteborg" este pronunțat "yöt-te-boğ-ri" de către localnici.

Ce trebuie să știți despre Göteborg

Göteborg este al doilea oraș ca mărime din Suedia și al cincilea ca mărime din Țările Scandinave. Acesta are cei mai mulți studenți din întreaga Scandinavie (peste 60.000). Orașul a fost fondat de Gustav II Adolf în 1621 și este un punct important de comerț, dar și cel mai mare port din Scandinavia. Orașul are, de asemenea, două aeroporturi.
Ce puteți face în Göteborg?
 Noi vă recomandăm un tur cu barca – pe lângă faptul că poate fi foarte romantic, este în același timp și educativ! 
Asigurați-vă că treceți și prin Haga – acesta este unul dintre cele mai vechi districte ale orașului. Strada Haga Nygata este practic împânzită cu case de lemn care s-au păstrat extrem de bine de-a lungul timpului, așadar nu o ratați! În plus, tot aici vă veți putea relaxa la o cafenea sau să faceți cumpărături prin magazine. Dacă sunteți amatori de senzații tari, vizitați și parcul de distracții Liseberg – acesta este cel mai mare din Scandinavia!
Ce puteți vizita în Göteborg 
Grădina Botanică din oraș este cea mai mare din Suedia, cu peste 175 de hectare de grădini – aceasta a fost construită la aniversarea de 300 de ani a orașului din 1923. 
Dacă aveți chef de gătit, treceți pe la piața de pește Feskekôrka. Aceasta este o piață închisă cu fructe de mare unde puteți găsi produse proaspete. 
Muzeul de Artă Gothenburg este unul dintre cele mai complete muzee de artă din Europa și are o colecție ce datează încă din sec.15. Aici veți găsi opere de artă ale artiștilor Monet, Rembrandt, Rubens și Picasso.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Goteborg pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Goteborg pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Goteborg, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Goteborg?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Goteborg atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Goteborg

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Goteborg

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Goteborg!

Alegeți hotel în Goteborg