Meniu

Căutați bilete de avion spre Cartagena

Arată filtrele

Cartagena

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Gastronomie

  Pregătiți-vă să vă lăsați desfătați – bucătăria locală este un mix de arome intense crescute chiar pe aceste pământuri, combinate cu carne de păsări, carne roșie sau produse ale mlaștinii, râurilor sau mării. Rezultatul? Senzații unice! 

 • Shopping

  Nu veți duce lipsă de opțiuni la acest capitol – orașul este plin de centre de cumpărături: Plaza Bocagrande, Mall Plaza El Castillo, Caribbean Plaza sunt doar câteva dintre ele.

 • De văzut

  Centrul istoric este inima orașului – veți vedea cum multe case coloniale s-au transformat în hoteluri, restaurante sau magazine. Dacă alegeți să vă plimbați pe străzile însorite, veți da peste mulți vânzători ambulanți, gata să vă îmbie cu creațiile proprii. 

Ce trebuie să știți despre Cartagena

Cartagena de Indias ar putea la fel de bine să fie un muzeu în aer liber - în perioada colonială, a fost un port strategic, și chiar și-n ziua de astăzi, orașul păstrează arhitectura colonială a clădirilor, dar și pe unul dintre cele mai complete seturi de fortificații ale Americii de Sud.
Pentru mai bine de 250 de ani, Cartagena a făcut parte din Coroana Spaniolă. Pe 11 noiembrie 1811, aceasta își câștigă independența, dând startul unei noi etape în istoria sa, câștigând totodată titlul de "Orașul Eroic".
Cele mai notabile exemple când vine vorba de arhitectură sunt Catedrala, Biserica și mănăstirea San Pedro Claver, Biserica Santo Domingo și mănăstirea La Popa, construită la începutul secolului 17 pe vârful unui deal.
Alte locuri pe care vi le recomandăm sunt Palatul Inchiziției, Plaza de las Bóvedas și Muzeul Aurului.
Nu știți ce tipuri de haine să vă luați cu dvs.în concediu? Vă spunem noi: cât mai lejere. Cartagena are o climă tropical-umedă, cu o temperatură medie anuală de 29°C. În ciuda vremii calde, briza mării reușește să aducă un aer răcoros, făcând climatul mai plăcut. Sezonul ploios este prezent în lunile aprilie-mai și octombrie-noiembrie. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Cartagena pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Cartagena pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Cartagena, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Cartagena?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Cartagena atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Cartagena

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cartagena

Orarul zborurilor: Cartagena

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Cartagena!

Alegeți hotel în Cartagena