Meniu

Căutați bilete de avion spre Columbia

Columbia

 • Bogota
 • Cartagena
 • Cali
 • Pereira
 • Santa Marta
 • Barranquilla
 • Armenia
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Peso columbian (COP)

 • Muzee

  Bogotá are 77 de muzee ce conțin colecții de artă pre-Columbiană, contemporană, colecții istorice, arheologice și religioase de mare valoare, cât și expoziții interactive. De văzut obligatoriu este Muzeul Aurului – are peste 34.000 de bucăți de aur.

 • Climă

  Bogotá are un climat temperat spre rece, cu o temperatură medie de 14ºC. Deși este o zonă cu climat tropical, frigul este accentuat în zilele reci sau ploioase. Pe de altă parte, în zilele însorite, temperatura poate urca până la 23ºC sau mai mult.

 • Muzică

  UNESCO a recunoscut Bogotá ca fiind unul dintre cele 35 de orașe din lume ce fac parte din Rețeaua de Orașe Creative, datorită mișcărilor puternice în muzica rock, hip hop, clasică, jazz și în  ritmurile locale. 

De ce ne place Bogotá

Bogota este plină de atracții care mai de care mai ispititoare, de la bulevarde și clădiri moderne, galerii și muzee, până la biserici din secolul 17 sau 18, cartiere vechi și construcții care reprezintă o adevărată bogăție pentru moștenirea culturală a locului. Orașul este cunoscut și pentru faptul că găzduiește cel mai important festival de teatru din America Latină (în același timp, unul dintre cele mai bune din lume) o dată la doi ani. Ediția din 2016 a adunat peste 3.600 de artiști, 855 de spectacole realizate în 63 de locuri publice și 40 de teatre, cu peste 2 milioane de spectatori în total. Impresionant!
Orașul oferă spectacole de teatru, dans și muzică în peste 45 de camere, printre care cele de la Teatro Mayor, Teatrul Jorge Eliécer Gaitán, Teatrul Național și o serie de spații independente, cum ar fi Teatrul Map, La Candelaria, Teatrul Liber și Teatrul Varasanta.

Capitala Columbiei este momentan cel mai populat oraș din țară (cu peste 8 milioane de locuitori), ceea ce face ca deplasarea prin oraș să fie oarecum o problemă, deși oamenii nu duc lipsă de mijloace de transport în comun: TransMilenio, autobuze, taxiuri, etc.

Bogota este, de asemenea, și una dintre cele mai înalte capitale ale lumii, fiind situată la o înălțime de 2.630 de metri.  
 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Columbia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Columbia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Columbia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Columbia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Columbia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Columbia