Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Nevsehir Airport

Arată filtrele

Nevsehir

 • Informații generale

  Limba oficială Turcă
  Ora locală: UTC +3
  Valută: Lira turcească (TRY)

 • O înghețată unică

  Pasionații de dulce vor avea parte de o surpriză specială în Nevșehir: aici puteți degusta înghețata făcută din lapte de capră. Este dulce, gustoasă, și are o consistență cremoasă!

 • Adevărata relaxare

  O vacanță în Nevșehir nu se poate încheia fără un răsfăț complet la una din numeroasele saune turcești. Este o experiență unică, pe care vă sfătuim să o încercați.

 • Dinamica peisajului

  Formele de relief din întreaga Cappadocie sunt încă în schimbare, sub influența ploilor și a vântului din regiune. Astfel, cu fiecare vizită pe care o faceți, puteți admira un alt peisaj!

De ce merită să vizitați Nevșehir

Nevșehir este un oraș localizat în inima Turciei, în provincia care-i poartă numele. Ținutul din care face parte, Cappadocia, este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase din țară. Este un adevărat miracol al naturii ce se întinde pe mai mult de 600 de kilometri pătrați, cu soluri neobișnuite, asemănătoare cu cele selenare.

Una din dovezile frumuseții orașului este istoria sa bogată, a căror urme încă sunt vizibile. Vă recomandăm să vă începeți vacanța în Nevșehir descoperind orașele subterane Derinkuyu și Kaymaklı, care serveau ca adăpost primilor creștini persecutați. Arheologii sunt de părere că în regiune încă sunt o mulțime de astfel de orașe subterane care nu au fost descoperite încă.

Un alt lucru pentru care Nevșehir este cunoscut este vesela din lut roșu, folosită pentru prepararea mâncării. Cel mai faimos preparat este Güveç, un fel de mâncare gratinat, pe bază de carne sau de fructe de mare. Acesta este servit în același vas, care își păstrează temperatura pentru mult timp. De asemenea, aici puteți încerca și kiremit kebab, kebabul cu chili și usturoi servit direct de pe o tavă de lut.

Dacă vreți să le încercați, cele mai populare locuri cu mâncare tradițională sunt Avanos Kadin Girișimciler Kooperatifi și Buyuk Adana Kebab. Dacă preferați variantele vegetariene de preparate turcești, vă recomandăm restaurantul Han, de pe Kapadokya Caddesi 1.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Nevsehir Airport pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Nevsehir Airport pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Nevsehir Airport, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Nevsehir Airport?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Nevsehir Airport atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Nevsehir Airport

Orarul zborurilor: Nevsehir

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nevsehir!

Alegeți hotel în Nevsehir