Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Milano Bergamo Orio al Serio

Milano

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Centru pentru lumea modei

   “Fashion Week” este unul dintre cele mai renumite evenimente în modă și are loc de două ori pe an, în februarie și septembrie. Evenimentul este ticsit cu celebrități și este extrem de mediatizat – trebuie văzut măcar o dată!

 • Milano înseamnă cumpărături

  Dacă vreți să faceți o rundă serioasă de cumpărături, Milano este orașul potrivit! Locul recomandat de localnici pentru asta este Galeria Vittorio Emanuele, o clădire din sec 19 care adăpostește un mall aglomerat și plin de culoare. 

 • Bosco verticale – o clădire ce nu trebuie ratată

  Situat în apropiere de Stazione Centrale, blocul este împânzit la fiecare etaj de plante și copăcei, dând impresia de la distanță că este o adevărată grădină verticală! Clădirea în sine are și o arhitectură interesantă, așadar trebuie văzută!

Milano

Oraș al contrastelor, Milano vă va impresiona cu clădirile sale impunătoare. Cea care vă va tăia cu siguranță respirația este Il Duomo, care a devenit de altfel și simbolul orașului, fiind una dintre cele mai mari catedrale din Italia, dar și din Europa. Accesul poate costa destul de mult, în funcție de opțiunile pe care le preferați, așa că dacă sunteți în căutare de obiective turistice mai accesibile, iată ce ve recomandăm noi:

·        Acquario Civico

Îl găsiți pe Viale Gadio, nr. 2, în Parco Sempione. Deși nu este printre cele mai mari din lume, este cu siguranță printre cele mei vechi (al treilea ca vechime din Europa). În plus, intrarea este liberă, așa că de ce să nu-i faceți o vizită?

·        Galleria Vittorio Emanuele

Situată în Piazza del Duomo, chiar în centrul oraşului, clădirea este absolut copleșitoare. Arhitectura faimosului centru comercial este o bijuterie în sine, iar o plimbare pe aleile sale este numai bună pentru „încărcat bateriile”.

·        Rotonda della Besana

Situată pe Via Enrico Besana, nr. 12, la 20 de minute de mers de Duomo, rotonda este unul dintre cele mai interesante locuri din oraş. Înconjurată cu o “terasă” circulară, ca forma unei flori, cu o biserică în mijloc, rotonda a  fost construită la începutul secolului al XVIII-lea, cu scopul de a fi folosită ca biserică şi cimitir. Astăzi este unul dintre principalele locuri unde se organizează evenimente culturale. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Milano Bergamo Orio al Serio pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Milano Bergamo Orio al Serio pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Milano Bergamo Orio al Serio, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Milano Bergamo Orio al Serio?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Milano Bergamo Orio al Serio atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Milano Bergamo Orio al Serio

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Milano!

Alegeți hotel în Milano