Meniu

Vueling

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Vueling pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Vueling zboruri?

Orarul de zbor al Vueling acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Vueling?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Vueling cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Vueling. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Vueling?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Vueling

Vueling

Linia aeriană Vueling este un operator de tip low-cost, cu sediul în El Prat, Barcelona și hub principal în aeroportul El Prat și Leonardo da Vinci–Fiumicino din Roma. Numele său provine din cuvântul spaniol "Vuelo", care semnifică "zbor".
Transportatorul aerian are 13 baze adiționale la: A Coruña, Alicante, Amsterdam, Bilbao, Florența, Gran Canaria, Malaga, Palma de Mallorca, Paris-Charles de Gaulle, Paris-Orly, Santiago de Compostela, Sevilia și Valencia, iar în sezonul estival utilizează și bazele aviatice din Ibiza și Menorca.
Vueling servește peste 100 de destinații în Africa, Asia și Europa și este în prezent a2-a cea mai mare companie aeriană din Spania. Vueling a fost lansat în februarie 2004, iar în iulie a avut primul zbor între Barcelona și Ibiza.Flota constă în aeronave Airbus A320, ce  operează zboruri spre 100 destinații în Spania, Europa, Nordul Africii și Orient, cu zboruri directe în Barcelona și Roma.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la 3 bagaje, fiecare a cîte 23 kg. Dacă această greutate este depășită, se vor aplica taxe suplimentare, în valoare de 12 € pentru fiecare kilogram în exces. 
Prin tariful Basic, efectuarea check-in-ului pentru un bagaj de max. 23 kg per pasager poate implica costuri suplimentare în funcție de caracteristica fiecărui tip de zbor. Tarifele Optima și Excellence includ check-in-ul gratuit. De asemenea, pentru o taxă suplimentară, se poate crește volumul bagajului la maxim 32 kg per bagaj.
Bagajul de mână este bagajul permis în cabină, cu o greutate maximă de 10 kg și dimensiunile 55x40x20 cm, cu excepția tarifului Excellence care permite 14 și o servietă mică, poșetă sau cameră.

Clase tarifare

Vueling permite pasagerilor să aleagă între clasele Basic, Optima și Excellence, oferind multiple avantaje.
Tariful Basic oferă șansa de a obține puncte prin programul Punto. Participanții la program primesc 3 puncte la fiecare Euro pe care îl cheltuiesc pentru achiziționarea unui zbor.

Tariful Optima vă garantează următoarele facilități: alegerea locului în avion, realizarea imediată a check – in – ului și transportarea gratuită a unui bagaj de cală. Pentru familiile care călătoresc alături de copii există disponibil tariful special Family, care include adițional alte servicii gratuite. Acestea sunt: prioritatea la îmbarcare pentru însoțitorii copiilor cu vârsta de până la 2 ani și aceștia, precum și posibilitatea de a utiliza un birou special de check – in în aeroporturile selectate. În schimb, tariful TimeFlex vă permite flexibilitatea administrării rezervării dumneavoastră, putând să efectuați schimbările dorite ale caracteristicilor biletului de avion.

Check-in online

Este o procedură ce permite pasagerilor obținerea unei cărți de îmbarcare și economisirea de timp la aeroport,  în ziua plecării. După efectuarea check-in-ului, pasagerii pot opta modul în care doresc să primească cartea – imprimată sau printr-o aplicație mobilă.
Check-in-ul online poate fi creat din momentul achiziționării biletelor de avion, până la 4 ore înainte de ora zborului (excepție fac zborurile din Lisabona, Cardiff, Lyon, Praga, Frankfurt sau Londra Heathrow, care permit check-in cu minim 24 ore înaintea zborului). Prin check-in, pasagerii își pot alege și locul în avion, însă cu 3 zile înainte de plecare, acestea sunt alocate automat și gratuit.

Flotă

Flota Vueling este formată din 120 de tipuri de aeronave, printre care Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A320neo, Airbus A321-200.

Hub

Aeroportul Barcelona–El Prat (IATA: BCN, ICAO: LEBL) este localizat la 12 km sud-vest de centrul Barcelonei și este al doilea cel mai mare aeroport din Spania, după Madrid Barajas și al 31-lea din lume.
Aeroportul servește destinații domestice din Europa și Africa de nord, Orientul Mijlociu (Egipt, Israel, Iordania, Dubai, Qatar), Asia (Pakistan, China, Singapore), America de Sud (Argentina, Brazilia, Columbia), America de Nord (S.U.A. și Canada), Senegal și Gambia.

Mese

Vueling permite ca fiecare călător să își selecteze gustările și băuturile în timpul zborului.

Servicii opționale

Vueling Pass permite pasagerilor să călătorească la un nivel maxim de confort prin acces la camere de tip Lounge VIP, Fast Track și alte beneficii. Serviciul Fast Track acordă pasagerilor o trecere rapidă prin zona de securitate a aeroportului, fără a sta la coadă și este valabil pentru un an la aeroporturile din Barcelona, Amsterdam, Berlin, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Munchen și Roma.
Vueling Punto este program gratuit pentru a colecta puncte și a zbura. Beneficiile programului sunt:
• Zbor, cu mai puțin de 500 de puncte
• Câștigul de puncte de pe toate tarifele Vueling
• Nu există restricții privind datele, destinațiile sau zborurile
• Utilizarea de puncte pentru a cumpăra bilete de avion
• Cu fiecare zbor, pasagerii se apropie de beneficii exclusive Premium