Meniu

Air Europa

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Europa pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air Europa zboruri?

Orarul de zbor al Air Europa acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air Europa?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air Europa cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air Europa. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air Europa?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air Europa

Air Europa

Air Europa este una dintre cele mai mari companii aeriene din Spania. Aceasta transportă pasageri către destinații fascinante din Europa, America, Africa și Orientul Mijlociu. Air Europa zboară peste Atlantic către 21 de destinații din SUA și America Latină. În rețeaua europeană, Air Europa face legătura cu 26 de destinații din Spania și de pe Bătrânul Continent. În timpul verii zboară către destinații magice și interesante, precum Atena, Santorini și Alghero. În aceeaşi perioadă, pasagerii Air Europa pot călători în Africa de Nord, la Marrakech și în capitala Tunisiei.

Air Europa a făcut din sustenabilitate unul dintre principalii piloni ai strategiei sale 2023-2025 și se îndreaptă spre un viitor verde prin proiectul "Vuelo 2030", care reunește 45 de inițiative de mediu, economice și sociale.

Bagaje

Bagajul de mână permis diferă ca număr și dimensiune acceptată astfel: 1 piesă de 10 kg – Clasa Economy; 1 piesă de 14 kg – Clasa Business, pentru zboruri locale și europene 2 piese de 18 kg – Clasa Business, zboruri internaționale.
Bagajul de cală poate avea o greutate maximă de 23 kg, numărul acestora diferind în funcție de clasă astfel: 
Clasa Economy - 1 piesă
Clasa Business, zboruri locale și europene -  2 piese 
Clasa Business, zboruri internaționale - 3 piese
Există anumite destinații pentru care se acceptă 2 piese a câte 23 kg (Bolivia, Venezuela, Peru și Senegal) sau chiar 2 a câte 32kg (Brazilia).
Membrii SkyTeam Elite și Elite Plus au dreptul la o piesă suplimentară de bagaj.

Clase tarifare

Companiile aeriene spaniole oferă clasa Economy, Premium Economy și Business. Clasa Economy este cea mai ieftină și oferă un standard de bază. Pasagerii de la Premium Economy beneficiază de check-in rapid. Cu SkyPriority, ca și la Clasa Business, pasagerii pot beneficia de check-in Business Club, au garanția îmbarcării prioritare și au mai mult spațiu pentru picioare la bord, cu scaune cu ȋnclinare pe spate.

Pasagerii de la clasa Business pot folosi salonul VIP ȋn aeroport, au prioritate la servicii şi la controlul de securitate în unele aeroporturi, la îmbarcare și la ridicarea bagajelor. Au la dispoziţie transferul cu mașină de lux cu șofer de la domiciliu sau hotel la Aeroportul Barajas. Acest serviciu este disponibil doar ȋn acest aeroport și trebuie rezervat cu 48 de ore înainte. Șoferul va însoți pasagerul în ziua plecării și a întoarcerii. Pasagerii de la Business Class se bucură, de asemenea, de confortul scaunelor ergonomice în timpul zborului.

Air Europa este prima companie aeriană spaniolă care activează pe platforma Plusgrade, facilitându-le clienților cu bilete la clasa Economy să facă upgrade și să se bucure nu doar de confortul scaunelor și de varietatea și calitatea serviciilor la bord, ci și de acces la saloanele din aeroport, check-in la un ghişeu separat sau îmbarcare prioritară.

Check-in online

Check-in-ul se poate realiza între 48 h și 1 h înainte de zbor pentru zborurile din Spania, toată Europa, Dakar-Madrid, Caracas, Cancun, Havana, New York (John F Kennedy), Santo Domingo, Buenos Aires, Salvador de Bahia, Santa Cruz de la Sierra și  Lima, New York.

Flotă

Flota companiei se bazează pe 2 modele: Boeing 787 Dreamliner pentru zborurile transoceanice și Boeing 737 pentru distanțele scurte și medii. Aceste aeronave moderne, confortabile și economice au emisii mai mici de CO2 și pot transporta mai mulți pasageri cu mai puține zboruri, în conformitate cu politica de sustenabilitate a companiei. Boeing 787 Dreamliner utilizează cu 20% mai puțin combustibil și este cu 60% mai puțin zgomotos decât modelele similare.

Hub

Este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Spania ce deservește zboruri locale și internaționale. Aeroportul Madrid-Barajas se află la nord de Madrid în zona Barajas, la doar 12 km de centrul capitalei Madrid. Acesta și-a schimbat numele din Madrid-Barajas în Adolfo Suárez Madrid-Barajas în anul 2014. El este primul aeroport din Spania în ceea ce privește operațiunile realizate, traficul de pasageri și transportul bunurilor, al 4-lea din Europa și al 12-lea din lume în funcție de numărul de pasageri. Aeroportul, înființat în 1928, deține patru terminale.

Mese

Air Europa are un meniu variat de mese și sandvișuri delicioase, proaspăt preparate. Bucătăria avangardistă a chef-ului premiat Martín Berasategui, disponibilă anterior doar la clasa Business, este acum disponibilă pentru toți pasagerii de la clasa Economy pe zborurile intercontinentale din Madrid. Gustări și dulciuri pentru copii sunt disponibile pe tot parcursul zilei, iar compania aeriană pregăteşte mese personalizate pentru cererile speciale făcute cu cel puțin 48 de ore înainte. Pasagerii de la clasa Premium Economy se bucură de mese gratuite. Există un meniu premium special pentru pasagerii de la Business Class, care constă în două mese pentru zborurile de zi și două pentru zborurile de noapte.

Servicii opționale

Catalogul aflat la bordul avionului în cadrul zborurilor cu durată mai mare de două ore oferă o gamă largă de sugestii privind nevoile specifice de călătorie. De asemenea, pasagerilor li se oferă ziare și reviste naționale și internaționale, precum și posibilități diverse de divertisment audio-vizual pentru zborurile dus-întors.