Meniu

United Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene United Airlines pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează United Airlines zboruri?

Orarul de zbor al United Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri United Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri United Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de United Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul United Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre United Airlines

United Airlines

United Airlines este cea mai mare companie aeriană din punct de vedere al destinațiilor deservite și are sediul principal în Chicago, Illinois. Linia United operează prin 9 hub-uri din S.U.A., Guam și Japonia și deține peste 88500 angajați.

Bagaje

Fiecare pasager poate aduce o piesă de bagaj de mână de 22 cm x 35 cm x 56 cm (inclusiv mânerele și roțile) și un obiect personal precum geantă de umăr/laptop sau orice alt produs mic de dimensiunile maxime 22 cm x 25 cm x 43 cm. Se poate aduce gratuit unul dintre produsele: jachetă sau umbrelă, cărți, pachet de scutece, alimente achiziționate în aeroport, cărucior pliabil pentru invalizi, baston.

Clase tarifare

GlobalFirst este clasa Întâi internațională a companiei United, prezentă pe toate aparatele Boeing 747-400, precum și Boeing 767-300ER sau Boeing 777-200ER. Apartamentele au 2m, iar scaunele se transformă în paturi. Toate locurile sunt echipate cu TV LCD și sistem audio-video, tetieră ajutabilă, adaptor iPod, priză și masă. 
Clasa Business First este configurată pe aeronavele Boeing 767-300, Boeing 747-400, Boeing 767, Boeing 777 și Boeing 787/ Boeing 757-200. Printre avantajele clasei se numără check-in prioritar, băuturi înaintea decolării, servirea mesei într-un stil asemănător restaurantului și meniuri create de Congresul Chef-ilor de pe zborurile internaționale, prioritate la îmbarcare, acces la United Club, acces la saloanele de așteptare.
United Premium este o sub-clasă pentru zborurile transcontinentale dintre New York JFK și Los Angeles sau San Francisco. Cabinele premium sunt prevăzute cu serviciu de catering special, acces WiFi, serviciu de divertisment, prize.
Economy Plus este disponibilă pentru flota domestică și internațională, iar scaunele cu extra legroom disponibile pentru această clasă sunt poziționate la fiecare început de rând.
Scaunele clasei Economy pot fi găsite pe toate aeronavele și sunt prevăzute cu tetieră ajustabilă și televizor personal. După decolare, pasagerii sunt serviți cu gustări (salată, antreuri și desert) și băuturi non alcoolice.

Check-in online

Serviciul de check-in online este disponibil de la 24 ore înainte de zbor, perioada minimă depinzând de tipul de zbor ales, aeroportul de plecare sau cel de destinație.

Flotă

United Airlines operează 708 aeronave, iar din luna mai 2015 flota sa constă în 55 aparate Airbus A319-100, 97 Airbus A320-200, 36 Boeing 737-700, 130 Boeing 737-800, 12 aparate Boeing 737-900, 117 Boeing 737-900ER, 24 Boeing 747-400, 59 Boeing 757-200, 21 Boeing 757-300, 35 Boeing 767-300ER, 16 Boeing 767-400ER, 19 Boeing 777-200, 55 Boeing 777-200ER, 12 Boeing 787-8, 5 aeronave Boeing 787-9.

Hub

Aeroportul Internațional Chicago O'Hare, cunoscut și drept O'Hare Field sau Aeroportul Internațional din Chicago, este situat la 27 km de orașul Chicago, Illinois.
O'Hare este cel mai aglomerat aeroport din punctul de vedere al decolărilor și aterizărilor (titlu obținut în anul 2014). În prezent ocupă locul 3 în S.U.A. și locul 6 din lume pentru Cel mai aglomerat aeroport datorită volumului de pasageri care îl tranzitează. A fost votat timp de 10 ani la titlul de Cel mai bun aeroport din America de Nord.
Din septembrie 2014 aeroportul deservește 210 destinații, incluzând 153 curse interne în S.U.A. și 57 către America de Sud, Asia și Europa.

Mese

În cadrul cabinelor Premium este servită mâncare sănătoasă și proaspătă, realizate de Chef-i de renume. Pasagerii pot alege dintr-o varietate de meniuri pe clasele United First și United Business.
Clasa Economy are la dispoziție meniul Choice, valabil pe America de Nord și America Latină (excepție Argentina, Brazilia, Peru și Venezuela) și pot alege între mai multe gustări și mâncăruri, dar și meniuri complete de mic-dejun, platouri de brânzeturi sau mâncare caldă.

Servicii opționale

Membrii United Club se pot bucura de asistență de călătorie, WiFi, selecție de băuturi, mic dejun si gustări, toate oferite în locații speciale.
United oferă divertisment pe dispozitive personale sau pe ecranele din scaune, dar și pe ecranele principale din aeronave. Pasagerii dispun de asemenea, de conexiune WiFi și DIRECTV ce oferă acces la canale TV, seriale și filme.