Meniu

Brussels Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Brussels Airlines pe site-ul eSky

Tarif pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Brussels Airlines zboruri?

Orarul de zbor al Brussels Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Brussels Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Brussels Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Brussels Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Brussels Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Brussels Airlines

Brussels Airlines

Brussels Airlines datează din anul 2002 odată cu înființarea companiei-mamă SN Airholding ce a fost creată de un grup de 40 de investitori. Compania oferă cea mai mare varietate de zboruri din capitala europeană. Flota sa însumează peste 45 de aeronave, operează 300 de zboruri zilnic și leagă capitala de peste 90 de destinații europene și din Africa, precum și de 2 destinații din SUA (New York JFK și Washington D.C.). Prin parteneriate de tip codeshare, compania oferă zboruri și în Emiratele Arabe Unite, China, Thailanda, India, America de Nord.
Din Decembrie 2009 compania este membru oficial al Star Alliance, parteneriatul aviatic de top din lume. Tot din 2009 compania Lufthansa a realizat un parteneriat strategic cu compania belgiană, achiziționând 45% din acțiunile SN Airholding.

Bagaje

Pentru zborurile pe teritoriul Europei, la Clasa Check&Go se admite doar un bagaj de mână cu greutate de max. 12 kg și dimensiuni de max. 55 x 40 x 23 cm. La clasa Light&Relax și Flex&Fast este admisă 1 piesă de max. 23 kg și la Bizz&Class, 2 piese de 32 kg. Pentru zborurile intercontinentale către Africa se admit și la clasele Economy 2 piese cu greutate maximă de 23 kg.
Pentru bagajul de mână este permisă o greutate de 12 kg și dimensiunea maximă de 55 x 40 x 23 cm. La clasele economice este permisă o singură piesă, iar la cea business 2 piese la care se poate adăuga și un alt accesoriu.

Clase tarifare

Check&Go este clasa destinată celor ce își doresc să călătorească pe teritoriul Europei la prețuri foarte scăzute. Clasa Light&Relax, oferă la o taxă suplimentară minimă, confort suplimentar și posibilitatea de a beneficia de flexibilitate în rezervare. Clasa Flex&Fast este clasa economică premium ce oferă flexibilitate completă, prioritate la toate procedurile de aeroport, confort și servicii îmbunătățite la bord. Clasa Bizz&Class este clasa Business ce oferă flexibilitate completă și confort superior.

Check-in online

Check-in-ul online se poate realiza personal din confortul casei, putându-se alege locul în avion. După efectuarea acestuia cartea de îmbarcare trebuie printată. Serviciul se poate efectua pentru toate zborurile Brussels Airlines cu excepția celor cu plecare din Ajaccio, Bastia, Calvi, Catania, Dubrovnik, Figari, Ibiza, Lourdes și Olbia. Pasagerii care efectuează check-in-ul online pot sa-și descarce ziarul preferat în mod gratuit și să beneficieze de 15€ discount la taxi-urile comandate prin eCab cu plecare de la Aeroportul din Bruxelles.

Flotă

Flota Brussels Airlines este compusă din 46 de aeronave ce deservesc destinații din Europa, Africa și SUA. Unele destinații din Europa și Orientul Mijlociu sunt deservite de aeronavele Airbus A319 & A320 în număr de 23, fiecare cu 168 de locuri disponibile.  Destinațiile americane și africane sunt deservite de 8 aparate Airbus A330-300 și  A330-200, iar pentru alte destinații europene există 12 aparate  Avro RJ100 și 3 de tip Bombardier DH8-Q400.

Hub

Aeroportul este situat la aproximativ 12 km de Bruxelles, capitala Belgiei. În 2014 el a găzduit aproape 22 milioane de pasageri  ce au venit sau au plecat din acest aeroport, astfel el devenind al 23-lea aeroport ca număr de pasageri. Peste 260 de companii își au sediul în cadrul aeroportului, aprox. 20,000 de angajați lucrând în cadrul acestuia. El este aeroport principal pentru Brussels Airlines, Jetairfly și Thomas Cook Airlines. Ca mijloace de transport, aeroportul oferă taxi, tren și autobuz pasagerilor săi. Wi-Fi-ul este disponibil în majoritatea zonelor din aeroport. El oferă și posibilitatea relaxării în 3 lounge-uri speciale: the Loft, B Terminal și Sunrise Lounge, fiecare cu ore diferite de funcționare.

Mese

Mesele oferite diferă în funcție de clasa tarifară și lungimea rutelor. Pentru clasele Check&Go și Light&Relax  este disponibilă o gamă de gustări și băuturi la bordul aeronavei. Pentru zborurile lungi, pasagerilor de la clasa Light&Relax li se va oferi o băutură gratuită (suc, cafea sau ceai). La clasa Flex&Fast pasagerii se pot bucura de micul dejun până la ora 10 și începând cu 11 de o masă principală. La clasa Business se oferă mâncăruri și băuturi de cea mai bună calitate (o băutură, feluri principale cu servire de tip restaurant și ciocolate Belgiene).
Pentru zborurile lungi, oferta include meniuri echilibrate, atât la clasele Economy, cât și la Business, însoțite de băuturi fine și deserturi delicioase, multe dintre acestea fiind produse regionale.

Servicii opționale

Lounge-urile oferite în cadrul aeroporturilor oferă un spațiu relaxant și confortabil pasagerilor, unde aceștia își pot petrece timpul înainte de zbor, echipate cu zone speciale pentru lucru sau apeluri telefonice. În cadrul acestora se oferă gustări, băuturi, ziare și reviste în mod gratuit precum și asistență permanentă. 
Pasagerii Bizz&Class au posibilitatea de a a comanda cu maxim 48 de ore în avans unul dintre cele 6 meniuri à la carte speciale: "Let's take a fresh start", "Looks like a hot day", "Say cheeeeese", "I want it cool and Belgian", "Bring me the world" și "Belgium is hot". 
Brussels Airlines este integrat în programul Miles&More, cel mai utilizat program de loializare, în cadrul căreia pasagerii pot acumula mile pe care să le folosească pentru zboruri ulterioare, pentru îmbunătățirea condițiilor de zbor, hoteluri, închiriere de mașini, cumpărături sau chiar evenimente.